MidAm Golf Tour 2019

a Versenysorozat Kiírása

A Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület a 2019 évi golfszezonra az alábbi „Mid-Am Golf Tour” versenysorozatot írja ki.

 

A versenysorozat egyes állomásai az R&A szabályai, a Magyar Golf Szövetség érvényes Versenyszabályzata és Ranglista Kiírása, a rendező klub verseny idejére érvényes helyi szabályai valamint a Mid-Amatőr Golf Sportegyesület belső szabályzatai alapján kerül lebonyolításra.

 

A versenyeken a játékosok a kategóriájuk szerinti bruttó stableford helyezési sorrend, stroke play versenyek esetén a bruttó stroke play helyezési sorrend, matchplay esetén a matchplay sorrend és a jelen kiírás szabályai alapján szerezhetnek pontot. A „MidAm Golf Tour 2019” ranglistája a játékosok által fent említett módon szerzet pontok csökkenő sorrendben történő rendezése.


Kategóriák

Mid-Am Férfi, Mid-Am Női

 

MidAm Golf Tour résztvevői

Minden, legfeljebb 36 EGA hendikeppel rendelkező amatőr golfozó, aki a Magyar Golf Szövetséghez tartozó golfklub tagja, és a Szövetség nyilvántartásában aktív klubtagként regisztrálásra került valamint rendelkezik szövetségi versenyengedéllyel és megfelel az egyes versenykiírásban szereplő kritériumoknak.

 

A MidAm Golf Tour ranglistára mindazon játékosok felkerülhetnek, akik teljesítik jelen kiírás szerinti feltételeket, a Tour évének január 1. napjáig betöltötték a 30. életévüket és megfizették a regisztrációs díjat.
 

A Mid-Amatőr Golf Tour állomásai

2019. május 25. (sz)                  Mid-Amatőr Golf Tour Opening Cup, Hencse National

2019. július 12-14. (p-v)            Mid-Amatőr Match Play Bajnokság, Balaton Golf

2019. szeptember 6-8. (p-v)     Tesla Universal 7. Magyar MidAm Nyílt Golfbajnokság, Zala Springs

2019. október 06. (v)                 Mid-Amatőr Országos Ranglistaverseny, Pannónia Golf & CC

 

A Tour regisztrációs díja

15.000,- / golfozó a regisztrációs díj, melynek megfizetése a „MidAm Golf Tour 2019” első olyan állomásán esedékes, melyen a golfozó részt vesz. Csak az a játékos kerülhet fel a MidAm Golf Tour ranglistára, aki megfizette a regisztrációs díjat.

MMAGE tag számára ingyenes a Tour regisztrációja, amennyiben a MidAm Golf Tour első állomásáig rendezi éves tagdíját. A tagdíj megfizetése előfeltétele a MidAm Golf Tour ranglistára történő felkerülésnek.

 

MidAm Golf Tour jelentkezés

A MidAm Golf Tour 2019 verenysorozatra külön nem szükséges jelentkezni, azonban minden egyes állomásra külön kell regisztrálni, amit az alábbi linkekre kattintva lehet megtenni.

 

Azon játékos, aki jelentkezett egy versenyre, de nem jelenik meg az előre kiírt elütőn az első játéknapon vagy a verseny startlista elkészítésének időpontjáig nem fizeti ki a nevezési díjat vagy nem mondja le a nevezését, az kizárásra kerül a „MidAm Golf Tour 2019” versenysorozat további versenyeiből és „MidAm Golf Tour 2019” pontjait elveszíti.

 

MidAm Golf Tour 2019 Pontok

A Mid-Amatőr Golf Tour egyes állomásain a MidAm Golf Tour 2019 ponttáblázata szerinti pontértékek gyűjthetők. A Magyar & Nemzetközi Mid-Amatőr Golfbajnokság valamint a Mid-Amatőr Országos Ranglistaverseny esetében az MGSZ Országos Ranglistán szerzett pontokkal megegyező értékű pontot kap a játékos, míg a Mid-Amatőr Golf Tour Opening Cup valamint a Mid-Amatőr Matchplay Bajnokság esetében az MGSZ Ranglista kiírásának megfelelő ún. klubverseny valamint ún. Match Play Bajnokság kategóriák szerinti ranglista pontokat kapják. A klubverseny oszlopok közül az Országos Ranglista esetében a 360 pontos oszlopot, az Opening Cup esetében a maximális 300 pontos oszlopot kell figyelembe venni.

A Magyar & Nemzetközi Mid-Amatőr Golfbajnokságon a külföldi játékosok elviszik a helyezésük szerint járó pontokat, míg az Országos Ranglistaverseny, az Opening Golf Cup és a Match Play Bajnokság esetén a nem MidAm Golf Tour játékosok nem viszik el a helyezéseket / pontokat.

Egy adott verseny eredménylistájában holtversenyben lévő játékosok a helyezésekhez tartozó MidAm Golf Tour összeadott pontértékeinek átlagát kapják. 

 

MidAm Golf Tour győztesei

Azon férfi és női játékosok, akik a legtöbb pontot gyűjtötték a MidAm Golf Tour 4 állomása során. Kategórián belüli pontazonosság esetén a több elért győzelem dönt. Győzelem híján az első, majd második, harmadik és negyedik elért jobb helyezés dönt.

 

MidAm Golf Tour ranglista közzététele

A MidAm Golf Tour ranglista állását az MMAGE saját honlapján teszi közzé az egyes versenyeket követő hét szerdán 12:00 órakor.

 

Díjak

A férfi kategória első tizeként valamint a női kategória első három helyezettjei jelentős kedvezményben részesülnek a Magyar Golf Szövetség által 2019/20 téli szezonra meghirdetett ún. Winter Cup részvételi díjából.

Figyelem! A Magyar Golf Szövetség által meghirdetett Országos Ranglista MidAmatőr kategóriában felnőtt kategóriában szerzett pontokhoz hozzáadódnak a „MidAm Golf Tour 2019” pontjai, míg az „Év Mid-Amatőr Golfozója 2019” cím kiértékelése során a „MidAm Golf Tour 2019” sorozaton szerzett helyezés 25%-os súllyal kerül figyelembevételre azon játékosok esetén, akik szerepelnek a Magyar Golf Szövetség Országos Ranglistájának Mid-Amatőr kategóriájában.

 

Jelen szabályzat 2019. március 19. napján lép hatályba.

/módosítva 2019. május 24. napján/

MMAGE a változtatás jogát fenntartja!

Kiváló 2019 évi versenyszezont kívánunk!

Zilahy Csaba

az MMAGE elnöke

© Copyright 2013-2019

All rights reserved by Hungarian Mid-Amateur Golf Association

  • Facebook
  • Twitter Classic
  • YouTube
MGSZ_logo_HUN.png
EGA_no_bckgrnd copy.png
logo-wagr.png
MidAmRanglistaLogo.png
caddie_hu.png
hg logo_2014.png