MidAm Opening Golf Cup 2019

a MidAm Golf Tour 2019 első állomása

A verseny rendezője: Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület

Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata,

valamint a Hencse National Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny helyszíne: Hencse National Golf & Country Club

A verseny dátuma, időpontja: 2019. május 25. (szombat) 9:00

 

Nevezési határidő: A nevezés a versenyt megelőző napon 12.00 óráig adható le elektronikusan a fenti JELENTKEZÉS gombra kattintva.

Nevezési díj:           21,000 Ft / játékos

A nevezési díj tartalmazza a versenyen és a díjkiosztón való részvételt, a versenyzők számára verseny utáni grillvacsorát, a nyereményeket, és a startcsomagot (ásványvíz, szendvics, müzli szelet).

Résztvevők: Bármely hazai és külföldi klub amatőr tagja, igazolt legfeljebb 36-os EHCP-vel kategóriánkénti besorolás alapján, aki a verseny napján betöltötte a 30. életévét. Felső életkor határ nincs. Túljelentkezés esetén a Versenybizottság a hatályos Magyar Golf Szövetség Ranglista kiírásának 2. pontja szerint jár el: „Ha egy versenyre túljelentkezés történik, akkor az alacsonyabb EGA hendikepes versenyzők indulhatnak a ranglista versenyen. Túljelentkezés esetén a nők 1/3-os arány eléréséig előnyt élveznek.

 

Elütők

A Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatának 16. pontja szerinti standard elütők azzal a különbséggel, hogy a senior korosztályú játékosok nemük szerint a sárga vagy piros elütőről játszanak.

Kategóriák és díjazás[1]

                              Bruttó                    EHCP – 36             1-3. helyezett

                              Nettó Férfi             EHCP – 36             1-6. helyezett

                              Bruttó női              EHCP – 36             1. helyezett

                              Nettó Női               EHCP – 36             1-3. helyezett

 

A verseny játékformája: stableford 18 szakaszon, HCP minősítő versenykör.

A verseny indítása: A Hencse National 18 szakaszos, par 72-es pályáján, 84 fős létszámig 2 elütőről, 84 fő felett 1 elütőről, 104 fő felett két elütőről délelőtti és délutáni indítással, EHCP szerint növekvő sorrendben, illetve szükség szerint kategóriánként délelőtti-délutáni sorrendben a Magyar Golf Szövetség hatályos Versenyszabályzatának 6. és 9. pontja alapján.

Elütő: minden játékos a nemének megfelelő, standard elütőről indul, a Magyar Golf Szövetség hatályos Versenyszabályzatának 16. pontja alapján.

 

Eredményhirdetés: a verseny befejezését követő 30 percen belül.

Versenybizottság: Zilahy Csaba, Bánhidy Judit, Révész Tamás (elnök), Buna Edvin

Versenybírók: Buna Edvin

MidAmatőr Golf Tour pontok: Minden versenyző a saját kategóriájának megfelelően gyűjti a „MidAm Golf Tour 2019” pontokat a ponttáblázat 8. oszlopa szerint.

Holtverseny: A nemenkénti bruttó első hely eldöntésére a Versenybizottság által meghatározott szakaszokon kerül sor play-off játékra. Bármely szakaszon az alacsonyabb ütésszámot elérő játékos azonnal nyer. Kettőnél több play-off játékos esetén csak akkor játszanak tovább a játékosok, amennyiben az első play-off szakasz után nem lehet eldönteni a bruttó 1. helyezés sorsát. Nettó kategóriákban a hátsó 9 szakasz (a pálya fizikailag 10-18-as szakaszai), majd döntetlen esetén a hátsó 6, 3, 2, 1 szakaszain elért jobb nettó eredmény számít.

Score-kártya leadása: A score-kártyát a játék befejezését követően haladék nélkül az erre kijelölt helységben (scoring area) a versenyző és jegyzője által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos a score-kártyát leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

Golfkocsi használata: Játékosoknak a versenyt gyalogosan kell teljesíteniük a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzat 21. pontjában részletezettek kivételével. Golfkocsival játszó versenyzők a versenyre való túljelentkezés esetén a várólista végére kerülnek. Azok a versenyzők, akik jogosultak a versenyen golfkocsit használva indulni, díjazásra és MidAm Golf Tour pontokra is jogosultak.”

MMAGE Közgyűlés: A versenyt követően 17:00 órai kezdettel szeretettel várunk minden Egyesületi Tagot közgyűlésünkön.

A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

Jó játékot kíván a Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület!

[1]  1-3 place prizes will be handed over in each category contains minimum 10 players. Under 10 players, 1st place will be announced.

© Copyright 2013-2019

All rights reserved by Hungarian Mid-Amateur Golf Association

  • Facebook
  • Twitter Classic
  • YouTube
MGSZ_logo_HUN.png
EGA_no_bckgrnd copy.png
logo-wagr.png
MidAmRanglistaLogo.png
caddie_hu.png
hg logo_2014.png