top of page

PLAY.caddie a MidAm Országos Ranglistaversenyen



Talán már értesültetek róla, miszerint az október 6-i MidAm Országos Ranglistaversenyünkön, a PLAY.caddie valósidejű LIVESCORE rendszer kerül alkalmazásra, mind játék közben a pályán, mind a Klubházban, illetve bárhol a világon, ahol szeretnék nyomon követni az eredményeket. Ehhez semmi másra nincs szükség csak egy kis együttműködésre a nagy közös cél érdekében, és együtt létrehozhatjuk ezt a csodálatos, AZONNALI közösségi élményt.


Minden flight-ban 1 játékos (bárki lehet és akár változhat is a játékkör alatt) a befejezett green és a következő elütőbox között mobiltelefonja segítségével felviszi a flight minden tagjának eredményét a PLAY.caddie internetes applikációba. Ez a művelet nem egész egy másodpercet vesz igénybe. A pontos teendőkről az alábbi piktogramos útmutatóban tájékozódhattok.


Az elmúlt hetekben több versenyen alkalmazták már, pl. a Seniorok és a SuperSeniorok (70 év felettiek) gond nélkül használtak a rendszert, bízunk abban, hogy Ti is szeretettel fogadjátok ezt a kezdeményezést.


Kérünk mindenkit, aki még nem tette meg, hogy – lehetőség szerint – péntek 17:00 óráig REGISZTRÁLJON be a www.caddie.hu/play oldalon (akár FaceBook profiljával, akár e-mail címével).


A LIVESCORE rendszerrel való együttműködés, és az abban való részvétel nem kötelező, az önkéntes alapon működik.


Természetesen a LiveScoring nem helyettesíti a hivatalos scorekártyát, viszont kiváltja a pályán tartózkodó LiveScorer-eket, illetve lehetővé teszi, hogy mindenki AZONNAL, szakaszról-szakaszra követhesse a verseny állását. Ti Magatok is a pályán, végig a játék során láthatjátok, hogy álltok a mezőnyben (Stroke, Stroke-Hcp, Bruttó vagy Nettó stablefordpontok alapján is), illetve követhetitek a mezőny eredményeinek alakulását összességében vagy akár a különböző díjazási kategóriába rendezve is.


Még egyszer nagyon köszönjük együttműködéseteket!


Jó játékot kíván

A MidAm, illetve a caddie.hu csapata




65 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page