Világhendikep Rendszer 2021
World Handicap System

A Magyar Golf Szövetség döntése értelmében Magyarország 2021. január 1. napján bevezeti az ún. Világhendikep Rendszert (World Handicap System), mellyel gyökereiben változik meg a hendikep számítása, nyilvántartása és karbantartása.

Ezzel párhuzamosan kivezetésre kerül az PC Caddie ügyviteli program és a magyar golfélet áttér egy új versenyszervezői és hendikep nyilvántartói programra, melyhez 2021 évben immáron Egyesületünk is csatlakozik, élvezve annak minden előnyét.

Mit jelent ez Tagjaink számára?

Az idei évtől Egyesületünk immáron

- anyaklubként folytathatja tevékenységét a golftársadalom életének szervezésében,

- EGA kártyát tudunk igényelni tagjaink számára,

- és vezethetjük tagjainknak az új Világhendikep Indexet.

Mi a feltétele annak, hogy ezt a szolgáltatást igénybe tudd venni?

Tagje kell, hogy legyél az Egyesületünknek, ki kell töltened és meg kell küldened az EGA kártya igénylő lapot, valamint a szolgáltatás díját (30.000,-) kell megfizetned. EGA kártyát 2021 évre 15.000,- forintos díj ellenében tudunk rendelni Számodra.

Amennyiben érdekel a lehetőség 2021 évre, kérjük, hogy az alábbi dokumentumok letöltésével, kitöltésével és ide kattintva, azok visszaküldésével jelezd szándékodat. Ezzel egyidejűleg kérjük, hogy az OTP Banknál vezetett 11702067-20003043 számú számlaszámra utald el a vonatkozó díjakat és az utalás megjegyzés rovatában tüntesd fel nevedet és a "HCP vezetés + EGA kártya" szolgáltatás megnevezését.

Tagfelvételi kérelem

EGA kártya igénylő lap