a Mid-Am Golf Tour 2020 harmadik állomása
3. fordulo.jpg

Mid-Am Golf Tour 3. forduló

A verseny rendezője: Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület

Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata,

a Ranglista kiírás, a Mid-Am Golf Tour 2020 kiírása valamint az Old Lake Golf Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny helyszíne: Old Lake Golf Club

A verseny dátuma, időpontja: 2020. július 19. (vasárnap) 9:00

Nevezési határidő: A nevezés a versenyt megelőző napon 12.00 óráig adható le elektronikusan a fenti JELENTKEZÉS gombra kattintva.

Nevezési díj:

Későbbiekben kerül meghatározásra.

A nevezési díj tartalmazza a versenyen és a díjkiosztón való részvételt, a versenyzők számára verseny utáni vacsorát, a nyereményeket, és a startcsomagot (ásványvíz, szendvics, müzli szelet).

Résztvevők: Bármely hazai és külföldi klub amatőr tagja, igazolt legfeljebb 36-os EHCP-vel kategóriánkénti besorolás alapján, aki a verseny napján betöltötte a 30. életévét. Felső életkor határ nincs. Túljelentkezés esetén a Versenybizottság a hatályos Magyar Golf Szövetség Ranglista kiírásának 2. pontja szerint jár el: „Ha egy versenyre túljelentkezés történik, akkor az alacsonyabb EGA hendikepes versenyzők indulhatnak a ranglista versenyen. Túljelentkezés esetén a nők 1/3-os arány eléréséig előnyt élveznek.

Elütők

életkortól függetlenül

férfiak - sárga

hölgyek - piros

Kategóriák és díjazás[1]

                              Bruttó Férfi          EHCP – 36       bruttó stroke            1-3. helyezett

                              Nettó Férfi           EHCP – 36       nettó stroke-HCP   1-6. helyezett

                              Bruttó női             EHCP – 36       bruttó stroke            1-3. helyezett

                              Nettó Női              EHCP – 36       nettó stroke-HCP  1-3. helyezett

A verseny játékformája: strokeplay 18 szakaszon, HCP minősítő versenykör.

A verseny indítása: Az Old Lake Golf Club 18 szakaszos, par 70-es pályáján, 84 fős létszámig 2 elütőről, 84 fő felett 1 elütőről, 104 fő felett két elütőről délelőtti és délutáni indítással, EHCP szerint növekvő sorrendben, illetve szükség szerint kategóriánként délelőtti-délutáni sorrendben a Magyar Golf Szövetség hatályos Versenyszabályzata alapján.

Eredményhirdetés: az utolsó eredménykártya leadását követő 30 percen belül.

Versenybizottság: Révész Tamás (elnök), Bábos Réka, Dr. Bábos János, Jakobi András, Buna Edvin

Versenybírók: Jakobi András, Buna Edvin

MidAm Golf Tour ranglista pontok: Minden versenyző a saját kategóriájának megfelelően szerez ranglista pontokat a MidAm Golf Tour 2020 kiírásának megfelelően.

Holtverseny: A nemenkénti bruttó első hely eldöntésére a Versenybizottság által meghatározott szakaszokon kerül sor rájátszásra hirtelen halállal. Bármely szakaszon az alacsonyabb ütésszámot elérő játékos azonnal nyer. Kettőnél több play-off játékos esetén csak akkor játszanak tovább a játékosok, ha az első play-off szakasz után nem lehet eldönteni a bruttó 1. helyezés sorsát. Nettó kategóriákban a hátsó 9 szakasz (a pálya fizikailag 10-18-as szakaszai), majd döntetlen esetén a hátsó 6, 3, 2, 1 szakaszain elért jobb nettó eredmény számít.

Eredménykártya leadása: Az eredménykártyát a játék befejezését követően haladék nélkül az erre kijelölt helyiségben (scoring area) a versenyző és jegyzője által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos az eredménykártyáját leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

Golfautó használata: Játékosoknak a versenyt gyalogosan kell teljesíteniük a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatában részletezettek kivételével. Golfautóval játszó versenyzők a versenyre való túljelentkezés esetén a várólista végére kerülnek. Azok a versenyzők, akik jogosultak a versenyen golfautót használva indulni, díjazásra és MidAm Golf Tour ranglista pontokra is jogosultak.”

A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

Jó játékot kíván a Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület!

[1]  1-3 helyezettek kerülnek díjazásra minden olyan kategóriában, ahol legláabb 10 játékos szerepel a rajtlistán. Tíz játékos alatti létszám esetén a kategóriagyőztes kerül díjazásra.

1. sz. melléklet: MGSZ előírások a versenyszervezéshez

 
MidAm Golf Tour 3. forduló - OLGC
AZ ESEMÉNYIG HÁTRALÉVŐ NAPOK SZÁMA: 0
SPOwall.png