Mid-Am Szezonnyitó Golf Kupa 2020

a Mid-Am Golf Tour 2020 első állomása
szeonnyitó.hencse.jpg

A verseny rendezője: Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület

Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatavalamint a Hencse National Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny helyszíne: Hencse National Golf & Country Club

A verseny dátuma, időpontja: 2020. június 06. (szombat) 9:00

Országos Ranglista pontok: A versenyen, mely a MidAm Golf Tour 2020 állomása, a Magyar Golf Szövetség Országos Ranglista pontjai gyűjthetőek MidAm kategóriában a MidAm Golf Tour 2020 kiírása alapján.

Nevezési határidő: A nevezés a versenyt megelőző napon 12.00 óráig adható le elektronikusan a fenti JELENTKEZÉS gombra kattintva.

Nevezési díj:

22.500,- / versenyző

A nevezési díj tartalmazza a versenyen és a díjkiosztón való részvételt, a versenyzők számára verseny utáni vacsorát, a nyereményeket, és a startcsomagot (ásványvíz, szendvics, müzli szelet).

19.000,- / versenyző (vacsora nélkül)

Résztvevők: Bármely hazai és külföldi klub amatőr tagja, igazolt legfeljebb 36-os EHCP-vel kategóriánkénti besorolás alapján, aki a verseny napján betöltötte a 30. életévét. Felső életkor határ nincs. Túljelentkezés esetén a Versenybizottság a hatályos Magyar Golf Szövetség Ranglista kiírásának 2. pontja szerint jár el: „Ha egy versenyre túljelentkezés történik, akkor az alacsonyabb EGA hendikepes versenyzők indulhatnak a ranglista versenyen. Túljelentkezés esetén a nők 1/3-os arány eléréséig előnyt élveznek.

Elütők

életkortól függetlenül

férfiak - sárga

hölgyek - piros

Kategóriák és díjazás[1]

                              Bruttó                    EHCP – 36       bruttó stroke      1-3. helyezett

                              Nettó Férfi           EHCP – 36       nettó stblfrd       1-6. helyezett

                              Bruttó női             EHCP – 36       bruttó stroke      1. helyezett

                              Nettó Női              EHCP – 36       nettó stblfrd       1-3. helyezett

A verseny játékformája: strokeplay18 szakaszon, HCP minősítő versenykör.

A verseny indítása: A Hencse National Golf & Country Club 18 szakaszos, par 72-es pályáján, 84 fős létszámig 2 elütőről, 84 fő felett 1 elütőről, 104 fő felett két elütőről délelőtti és délutáni indítással, EHCP szerint növekvő sorrendben, illetve szükség szerint kategóriánként délelőtti-délutáni sorrendben a Magyar Golf Szövetség hatályos Versenyszabályzata alapján.

Eredményhirdetés: az utolsó eredménykártya leadását követő 30 percen belül.

Versenybizottság: Révész Tamás (elnök), Jakobi András, Buna Edvin

Versenybírók: Jakobi András, Buna Edvin

MidAm Golf Tour ranglista pontok: Minden versenyző a saját kategóriájának megfelelően szerez ranglista pontokat a MidAm Golf Tour 2020 kiírásának megfelelően.

Holtverseny: A nemenkénti bruttó első hely eldöntésére a Versenybizottság által meghatározott szakaszokon kerül sor rájátszásra hirtelen halállal. Bármely szakaszon az alacsonyabb ütésszámot elérő játékos azonnal nyer. Kettőnél több play-off játékos esetén csak akkor játszanak tovább a játékosok, ha az első play-off szakasz után nem lehet eldönteni a bruttó 1. helyezés sorsát. Nettó kategóriákban a hátsó 9 szakasz (a pálya fizikailag 10-18-as szakaszai), majd döntetlen esetén a hátsó 6, 3, 2, 1 szakaszain elért jobb nettó eredmény számít.

Eredménykártya leadása: Az eredménykártyát a játék befejezését követően haladék nélkül az erre kijelölt helyiségben (scoring area) a versenyző és jegyzője által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos az eredménykártyáját leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

Golfautó használata: Játékosoknak a versenyt gyalogosan kell teljesíteniük a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatában részletezettek kivételével. Golfautóval játszó versenyzők a versenyre való túljelentkezés esetén a várólista végére kerülnek. Azok a versenyzők, akik jogosultak a versenyen golfautót használva indulni, díjazásra és MidAm Golf Tour ranglista pontokra is jogosultak.

Rendkívüli szabályok:

A Versenybizottság felhívja minden játékos figyelmét a Magyar Golf Szövetség által hozott, a verseny idejére érvényes rendkívüli szabályok szigorú betartására.

Ezen szabályok be nem tartása azonnali kizárást von maga után.

 

Figyelem!

Minden játékosnak saját felelőssége az egészségi állapotra ügyelni, és kizárólag saját felelősségére nevez be és vesz részt a bajnokságon. A Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület nem vállal felelősséget semmiféle olyan eseményért, okozott kárért, legyen az anyagi, egészségi vagy erkölcsi, mely a fenti szabályok be nem tartása következtében keletkezett.

A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

Jó játékot kíván a Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület!

[1]  1-3 helyezettek kerülnek díjazásra minden olyan kategóriában, ahol legláabb 10 játékos szerepel a rajtlistán. Tíz játékos alatti létszám esetén a kategóriagyőztes kerül díjazásra.

1. sz. melléklet: MGSZ előírások a versenyszervezéshez

 
Mid-Am Szezonnyitó Golf Kupa, Hencse
AZ ESEMÉNYIG HÁTRALÉVŐ NAPOK SZÁMA: 0
2020. jún. 06. 9:00
Hencse National Golf & Country Club
Ráérsz? Gyere el!
Details
SPOwall.png