welten.png

A verseny rendezője: Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület

Szabályok: A verseny az R&A Rules Limited szabályai, a Slovenská Golfová Asociácia Versenyszabályzatának (SGA), a MidAm Golf Liga 2022 kiírásának, valamint a WELTEN Golf Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

Résztvevők: Nemtől függetlenül a játékra jogosult minden magyar állampolgárságú és külföldi amatőr golfozó, aki betöltötte 2022. július 09. napjáig a 25. életévét, valamint akinek klubja tagja a Magyar Golf Szövetségnek, az SGA-nak vagy saját nemzeti szövetségének és rendelkezik érvényes versenyengedély kártyával (ún. EGA kártyával) vagy nemzeti szövetségének hendikep igazolásával.

A verseny helyszíne: Welten Golf Club, Bácsfa

A verseny dátuma, időpontja: 2022. július 09. (szombat), 9:00

Gyakorlónap: 2022. július 08. (péntek), €45 / fő, tee time foglalás egyénileg: +421 917 094 774

Játékforma: stroke-play, maximált ütésszámmal (Par+5 ütés), HCP minősítő versenykör

 

Nevezési határidő: A nevezés a versenyt megelőző napon 12.00 óráig adható le elektronikusan a GOLFiGO oldalán.

Nevezési díj:

€30 Welten Golf Club tagok részére (pályahasználattal rendelkező Tagok részére)

€90 MidAm tagok részére (utalás esetén 36.000,- forint)

€100 fentiek közül egyik kategóriába sem tartozó golfozók részére (utalás esetén 40.000,- forint)

Figyelem: nevezési díjat a helyszínen csak készpénzben, vagy előzetes átutalással lehet teljestíeni az OTP Bank 11702067-20003043 sz. számlára.

A nevezési díj tartalmazza a versenyen és a díjkiosztón való részvételt, a DeLaVie & Fizzy frissítőpontok használatát, a versenyzők számára verseny utáni 3 fogásos étkezést, és a startcsomagot (ásványvíz, szendvics, gyümölcs) valamint a verseny idejére korlátlan driving range használatot, valamint a gyakorlónapi kedvezményes pályahasználatot.

Elütők:

női – MidAm Arany (kék) CR=73,8 SR=134

férfi – MidAm Fekete (fehér) CR=71.9 SR=133

Kategóriák, díjazás[1]

MidAm Golf Liga (továbbiakban: MGL) 2022 egyéni és csapatpontok: Minden versenyző a saját kategóriájának megfelelően szerez MGL pontokat a MGL kiírása szerint. Minden Csapat az a MGL kiírása szerint szerez MGL pontokat.

A verseny indítása: A Welten Golf Club 18 szakaszos, par 72-es pályáján 9 órai kezdettel 1 vagy 2 elütőről.

​​

Létszámlimit: 120 fő, túljelentkezés esetén a Versenybizottság a hatályos MGSZ Versenyszabályzat 2.sz. melléklete szerint jár el.

 

Eredményhirdetés: az utolsó eredménykártya leadását követő 30 percen belül. Délelőtt/délutáni start esetén a délelőtt indított mezőnynek kora délután, míg a délutáni mezőnynek este.

Versenybizottság:   Révész Tamás (elnök), Ing. Miroslav Mazúch, Buna Edvin, Sándor Adam

Versenybírók:           Buna Edvin (vezető versenybíró)

​Eredménykártya leadása: Az eredménykártyát a játék befejezését követően haladék nélkül az erre kijelölt helyiségben (scoring area) a versenyző és jegyzője által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos az eredménykártyáját leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

​​

Figyelemfelhívás!

Minden játékosnak saját felelőssége a saját és mások egészségi állapotára ügyelni, és kizárólag saját felelősségére nevez be és vesz részt a bajnokságon, amit a nevezési díj megfizetésével elismer.

A Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület nem vállal felelősséget semmilyen bekövetkező eseményért, okozott kárért, legyen az anyagi, egészségügyi vagy erkölcsi, mely a fenti szabályok be nem tartása következtében keletkezett.

Fentiekben nem szabályozott kérdésekben a MidAm Golf Liga 2022 kiírása az irányadó!

A bírók döntése végleges. A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

[1] Az egyes kategóriákban legalább 10 résztvevő esetén. Ez alatti létszám esetén az Egyesületnek jogában áll csak 1. helyezettet hirdetni

[2] A hendikep szerint növekvő sorba rendezett mezőny első fele (50%-a). Páratlan számú játékos esetén 50%+1 versenyző

[3] A hendikep szerint növekvő sorba rendezett mezőny második fele (50%-a). Páratlan számú játékos esetén 50%-1 versenyző

MGL kategóriák.png
Flag_of_Slovakia.svg.png
Nagy-Britannia.png
SPO wall 2022.png