A ló és a golf kapcsolataSzponzori bemutatkozó sorozatunkat Udvarhelyi Hajnival folytatjuk.

Hajni EAHAE vizsgával rendelkező képzett tréner. amilyenből a világ 35 országában mindössze 300 dolgozik. A Magyarországon aktív tíz végzett tréner közül Udvarhelyi Hajni volt az első, aki multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalatait felhasználva, kifejezetten sportolók és élsportolók számára fejlesztette ki mentális módszerét.


Az önfejlesztésnek ez a speciális és exkluzív ága egyének és csoportok számára egyaránt elérhető. A lovas tréningen a résztvevők nem ülnek lóra, nem szükséges hozzá semmilyen lovas tudás. Az állatot eszközként, tükörként használja a cél eléréséhez vezető úton. A ló segít feltárni és megoldani olyan nehézségeket, segít szembesülni olyan kihívásokkal, melyekkel magánéletünkben, karrierünkben rendszeresen találkozunk. Emellett hasznos eszköze annak, hogy megtaláljuk az önmagunkhoz és céljainkhoz vezető utat, amin aztán magabiztosan haladhatunk előre.

A felajánlás egy 100 ezer forint értékű ajándékutalvány, mely tartalmaz egy egyéni vagy páros tréninget, a nyertes kérésének megfelelő témában.

#Szponzor #MidAmBajnokság

0 megtekintés0 hozzászólás
logo-wagr.png
EGA_no_bckgrnd copy.png
OMSZ_logoja.png
caddie_hu.png
hg logo_2014.png
MGSZ_logo_HUN.png

© Copyright 2013-2020

All rights reserved by Hungarian Mid-Amateur Golf Association

Hírlevél & SMS feliratkozás / Newsletter & Text subscription