top of page

Megújult a Golf Indoor BudaörsMegújulva nyitotta meg kapuit a héten a Golf Indoor Budaörs beltéri golf létesítmény a FashionTrend Center üzletházban.


A beltéri gyakorló 2 darab, a jelenlegi csúcstechnológit képviselő FullSwing S8-as szimulátorral (az egyiken spinkamerával), 7db elütővel, vadonatúj Range King range labdákkal, a már jól megszokott chipping és putting greennel várja a golf iránt érdeklődőket.


Beltéri gyakorló 7db elütővel, 900 új range labdával

A klubéletet erősítendő szimulátor-versenyeket, hétvégeken közös PGA Tour versenyek vetítését tervezi a Golf Indoor Budaörs. A helyszínen pedig az ismert magyarországi oktatók várják a tanulni vágyókat. Ezen túlmenően cipő és bagtárolási lehetőséget is biztosított a beltéri gyakorló központ.


Szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a range üzemeltetője, Rapavi László a hét minden napján 10:00 és 20:00 óra között. Bejelentkezni a 06-30-577-0170-es telefonszámon vagy az indoor@hungt.hu email címen lehet. Az elütő helyek limitált száma miatt célszerű előzetesen időpontot foglalni.


További információ és aktualitások a Golf Indoor Budaörs Facebook oldalán található: https://www.facebook.com/golfindoorbudaors/

546 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page