top of page

Ajándék greenfee minden OB résztvevőnek!

Köszönjük mindazon játékosok részvételét, akik megtiszteltek minket jelenlétükkel a 9. Magyar MidAm Országos Golfbajnokságon!


Szívből gratulálunk Meznerics Gergő Bajnoknak és Movik Gabriella Bajnoknőnek! Az Országos Bajnokság beszámolójáról itt olvashattok részleteket, az eredményt pedig ide kattintva tekinthetitek meg.

Fontos számunkra a résztvevők visszajelzése, hogy jobban megismerjük igényeiteket és ahhoz a lehető legközelebbi szintre hozzuk a MidAm Golf Tourt, ezért kérünk szépen, hogy az alábbi gombra kattintva szánj 2-3 percet a kérdőívünk kitöltésére, amennyiben részt vették a Bajnokságon.


Tájékoztatunk Téged, hogy a 3. versenykör törlése miatt a Birdland Golf & Country Club ún. rainfee-t állít ki minden egyes résztvevőnek. A voucher igénylésének részleteiről hírlevélben tájékoztatjuk a résztvevőket. Amennyiben nem érkezett meg hozzád az email, kérjük, hogy a SPAM mappában is ellenőrizd azt.


A bajnokságról készült fotók és videók már elérhetőek honlapunkon és a YouTube csatornánkon!


A törölt versenykör miatt a MidAm Elnökség fontolóra vette az Országos Ranglistakiírás valamint a MidAm Golf Tour módosítását. Az elnökség várhatóan a héten dönt ez ügyben, melyről haladéktalanul tájékoztatunk Benneteket.


Addig is a jelen Országos Ranglista állás, valamint a MidAm Golf Tour állást ide kattintva tekinthetitek meg.


Amennyiben még nem regisztráltál a MidAm Golf Tourra, akkor tedd meg gyorsan, mert értékes díjakat fognak nyerni a bruttó és nettó összetett 1-3 helyezettek! Ha szeretnéd, hogy pontjaidat nyilvántartsuk a Versenysorozatban, kérjük, hogy a 4.500 forintos regisztrációs díjat utald az MMAGE 11702067-20003043 sz. számlájára, megjegyzésben nevedet és a "MidAm GT regisztrációs díj" szöveget feltűntetve.


Bízunk abban, hogy jól érezted magad Bükfürdőn, és várunk szeretettel augusztus 7-én, szombaton Balatonudvariban! Jelentkezni itt lehet.




158 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page