top of page

MidAm ÉvnyitĂł RendkĂ­vĂŒli KözgyƱlĂ©s


MeghĂ­vĂł

az

MMAGE Magyar Mid-AmatƑr Golf SportegyesĂŒlet („EgyesĂŒlet)

(székhelye: 1118 Budapest, Szåmadó utca 10/4.)

2024. februĂĄr 1. napjĂĄn (csĂŒtörtök) 17:30 Ăłrai kezdettel tartandĂł

KÖZGYưLÉSÉRE.



A közgyƱlés helyszíne:

Fashion Trend Center rendezvényterem (2040 Budaörs, Gervay M. u. 1.)


1. A közgyƱlés napirendi pontjai

1.     DöntĂ©s Ășj tagok felvĂ©telĂ©rƑl (hatĂĄrozathozatal)

2.     A 2024. évi tagsågi kedvezmények bemutatåsa

3.     A 2024. évi tagdíj meghatårozåsa (hatårozathozatal)

4.     A MidAm 2024. évi versenynaptår bemutatåsa

5.     A MidAm Golf Liga 2024. évi koncepciójånak bemutatåsa

6.     Vålogatottsågi kritériumok (csapatkapitånyok tåjékoztatója)

7.     TĂĄjĂ©koztatĂł a 2025. Ă©vi tisztĂșjĂ­tĂĄs menetrendjĂ©rƑl

8.     Egyebek



2. A megismételt közgyƱlés

Ha a közgyƱlĂ©s a fent megjelölt idƑpontban azĂ©rt nem lenne hatĂĄrozatkĂ©pes, mert a tagoknak több, mint fele a szabĂĄlyszerƱ Ă©rtesĂ­tĂ©s ellenĂ©re nem jelenne meg, Ășgy a megismĂ©telt közgyƱlĂ©s idƑpontja: 2024. februĂĄr 1. napja (csĂŒtörtök) 18:00 Ăłra. A megismĂ©telt közgyƱlĂ©s helyszĂ­ne Ă©s a napirendi pontok azonosak a fent megjelöltekkel. A megismĂ©telt közgyƱlĂ©s a napirend tĂĄrgyĂĄban a megjelent tagok szĂĄmĂĄtĂłl fĂŒggetlenĂŒl hatĂĄrozatkĂ©pes.

 


3. A közgyƱléssel kapcsolatos fontos tudnivalók

A közgyƱlĂ©s akkor hatĂĄrozatkĂ©pes, ha azon a leadhatĂł szavaztok több, mint felĂ©t kĂ©pviselƑ szavazĂĄsra jogosult tag rĂ©szt vesz. A hatĂĄrozatkĂ©pessĂ©get minden hatĂĄrozathozatalnĂĄl vizsgĂĄlni kell. Ha egy tag valamely ĂŒgyben nem szavazhat, Ƒt az adott hatĂĄrozat meghozatalĂĄnĂĄl a hatĂĄrozatkĂ©pessĂ©g megĂĄllapĂ­tĂĄsa sorĂĄn figyelmen kĂ­vĂŒl kell hagyni.

A tagok a közgyƱlĂ©sen szavazati jogukat csak szemĂ©lyesen gyakorolhatjĂĄk. A közgyƱlĂ©s ĂŒlĂ©sei nyilvĂĄnosak, amely nyilvĂĄnossĂĄg jogszabĂĄlyban meghatĂĄrozott esetekben korlĂĄtozhatĂł.

A közgyƱlĂ©si meghĂ­vĂł kĂ©zbesĂ­tĂ©sĂ©tƑl szĂĄmĂ­tott 5 (öt) napon belĂŒl a tagok Ă©s az EgyesĂŒlet szervei a közgyƱlĂ©st összehĂ­vĂł szemĂ©lytƑl a napirend kiegĂ©szĂ­tĂ©sĂ©t kĂ©rhetik, a kiegĂ©szĂ­tĂ©s indokolĂĄsĂĄval. A napirend kiegĂ©szĂ­tĂ©sĂ©nek tĂĄrgyĂĄban a közgyƱlĂ©st összehĂ­vĂł elnöksĂ©g jogosult dönteni. Ha az elnöksĂ©g a kĂ©relmet elfogadja, Ășgy a kĂ©relem tĂĄrgya bekerĂŒl a napirendbe. Ha a kĂ©relemrƑl az elnöksĂ©g nem dönt, vagy azt elutasĂ­tja, Ășgy a közgyƱlĂ©s a napirend elfogadĂĄsĂĄrĂłl szĂłlĂł hatĂĄrozat meghozatalĂĄt megelƑzƑen kĂŒlön dönt a napirend kiegĂ©szĂ­tĂ©sĂ©nek tĂĄrgyĂĄban. A napirend kiegĂ©szĂ­tĂ©sĂ©re vonatkozĂł javaslat elfogadĂĄsa esetĂ©n a kiegĂ©szĂ­tett napirendi pontokat azok meghozatalĂĄtĂłl szĂĄmĂ­tott 2 (kettƑ) napon belĂŒl igazolhatĂł mĂłdon közli a tagokkal az elnöksĂ©g.

A közgyƱlĂ©sen csak a szabĂĄlyszerƱen közölt napirenden szereplƑ kĂ©rdĂ©sben hozhatĂł hatĂĄrozat, kivĂ©ve, ha valamennyi rĂ©szvĂ©telre jogosult jelen van Ă©s a napirenden nem szereplƑ kĂ©rdĂ©s megtĂĄrgyalĂĄsĂĄhoz egyhangĂșlag hozzĂĄjĂĄrul.

 

JelenlĂ©tedre feltĂ©tlenĂŒl szĂĄmĂ­tunk!

 

Budapest, 2024. januĂĄr 11. napjĂĄn

 

KrÀmer Andrås

elnök

MMAGE Magyar Mid-AmatƑr Golf SportegyesĂŒlet



20240201_MMAGE_meghivo_rendkivuli_kozgyules
.pdf
Download PDF ‱ 151KB

131 megtekintés0 hozzåszólås

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page