top of page

Folytatódik a Mid-Am Golf Tour 2020




Örömmel tájékoztatunk, hogy 2020. június 21-én (vasárnap) folytatódik a MidAm Golf Tour 2020. A versenysorozat ezúttal a Pannónia Golf & Country Clubba látogat el a III. Mid-Am Országos Ranglistaversenyével, mely a sorozat második állomása is egyben.


A versenyre várunk szeretettel minden korosztályt, mert a verseny nem csak MidAm ranglistaverseny, de az MGSZ országos ranglistaversenye is egyben.


A hagyományoktól eltérően a verseny stroke play formában kerül megrendezésre tekintettel arra, hogy a MidAm Országos Ranglista helyezés alapú pontszámításról ütésszám alapú számításra tért át.


A versenyen való indulásnak nem előfeltétele, hogy a játékos Mid-Am Golf Tour regisztrációval rendelkezzen.


Azon szenior korú játékosoknak, akik év elején jelezték a Magyar Golf Szövetségnek, hogy Felnőtt / Mid-Am kategóriában kívánnak versenyezni 2020-ban, sárga illetve piros elütőről kell játszaniuk és Felnőtt / Mid-Am kategóriában gyűjthetnek csak ranglista pontokat.


Amennyiben ilyen nyilatkozatot nem tett a szenior játékos, akkor az év során automatikusan a szenior ranglistán gyűjti a pontokat és kék elütőről kell játszania. Ennek ellenére, ha fontos számára a Golf Tour és az azon gyűjtött pontok (nem ranglista!), akkor ezen a versenyen dönthet arról, hogy sárga elütőről indul és Golf Tour pontokat gyűjt, ez esetben viszont nem kaphat szenior ranglistapontokat ezen a versenyen.


16 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page