top of page

Fontos tájékoztató a Szezonzáró előtt


Fontosabb információk

Verseny megnevezése: MidAm Szezonzáró Golf Kupa

Az állomás helyszíne: Hencse National Golf & Country Club 7532 Hencse, Kossuth L. út 1-3.,

Dátum: 2021. október 30.

Kezdés időpontja: várhatóan 10:00 óra, két elütőről, de kérünk minden játékost, hogy a startlistát ellenőrizze útnak indulása előtt.

Versenyigazgató: Révész Tamás (+36 70 3347 317)

Versenybírók: Jakobi András (+36 30 542 9098) és Révész Tamás

Versenybizottság: Révész Tamás (elnök), Bánhidy Judit, Jakobi András


A versenyen csak a 30. életévét a verseny napjáig betöltött játékosok vehetnek részt.

Létszámkorlátozás: a versenyre legfeljebb a 72 legalacsonyabb hendikeppel rendelkező játékos nevezését tudjuk elfogadni.

A játékosok GOLFiGO-ban történt jelentkezését hendikep sorrendben, 2021. október 29-én pénteken déli 12 órától, egyidőben fogadjuk el a jelentkezők létszámának függvényében. A nevezési lista lezárása 2021. október 29-én (pénteken) déli 12 órakor történik meg. A startlista publikálását követően lemondást nem áll módunkban elfogadni, azaz szabályok szerint ún. No Show-nak minősül a meg nem jelenés. Jelentkezni még ide kattintva lehet.


Érkezés a klubba

Megérkezést követően a klub recepcióján tudsz regisztrálni.

Nevezési díjat előre utalással (OTP Bank 11702067-20003043) és a helyszínen pedig bankkártyával vagy készpénzben tudsz fizetni.


A verseny nevezési díja 25.000,- forint tagjaink számára, 27.000,- nem tagok számára, míg Hencse National pályahasználattal rendelkezők nevezési díja 11.000,- forint.


Ezúttal is nevezhettek a helyszínen külön versenyszámokra (ChocoMe longest, nearest pin) a Bátor Tábor támogatásával, melynek minimum 1000-1000 forintos támogatási díját a regisztrációs során tudjátok befizetni.

Ha teheted, akkor kérjük, hogy bejelentkezésedet a gyakorló napon tedd meg, hogy elkerüld a versenynap reggelén a hosszabb sorban állást.


Gyakorló nap

Hivatalos gyakorlónap 2021. október 29. (péntek). A gyakorlónapra 50% kedvezményt biztosít a klub a greenfee díjából. A kedvezményes díj: 9.750,- forint. Tee time foglalása szükséges, amit az alábbi telefonszámon tehet meg minden játékos: +36 30 852 2339


Pénteki buli midam módra

ℎ𝑜𝑧𝑧𝑎́𝑣𝑎𝑙𝑜́𝑘:

👉 XIXO ital- amit a mid-am szponzora biztosít

👉 bor- amit Sátori Feri biztosít

👉 sör- a MONYO Brewing Co. jóvoltából

👉 a séfek séfje pedig Koller Gyuri lesz

➕ minden finomság, amit a mid-amos résztvevők hoznak magukkal (mivel batyus buli lesz) 🙂

Az esti sütögetéshez lehet hozni húst, zöldséget, mindent amit szeretsz, és szívesen ennél 🙂

PS: Aki hoz egy kis finom sütit, azt se fogják hazazavarni! 😉


Driving range

A driving range-et saját autóddal közelítheted meg, az Oktogonnál parkolók kerülnek kialakításra. Kérjük, hogy kövesd a kijelölt parkolási rendet. Kérjük, hogy a driving range felé tartva és onnan visszajövet, körültekintően vezess a 15-ös szakaszon keresztül és mindig figyeld a domb tetején és a greenen álló játékosokat.

A nevezési díj tartalmazza a range labdák, a range valamint a putting- és chipping greenek használatát. Range labdákat előre kihelyezzük Nektek az elütőkre.


Játékforma

Szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, hogy a verseny stroke play játékformában maximált ütésszámmal került kiírásra. A maximális ütésszám Par+5 ütés. Kérjük, szíveskedjetek a labdát felvenni, ha ezt az ütésszámot elértétek és a labda még nincs a lyukban.


Startlista

A startlista hendikepsorrendben nemenként külön csoportosított flightokban kerül összeállításra azzal, hogy a MidAm Golf Tour bruttó kategóriáinak első három játékosa (amennyiben jelentkezik a versenyre), akkor mindenképpen egy flightban kerül indításra.


Lassú játék

Felhívjuk minden játékos figyelmét a lassú játék kerülésére. Kérjük, hogy az eredménykártyán feltüntetett játékidőket legyetek szívesek betartani. A hencsei golfpálya játékideje 3 fős flight-okban 4 óra 21 perc.


Ebéd

A versenyt követően a klubházban meleg levessel és magyaros főétellel, illetve desszerttel várunk Titeket! Amennyiben vegetáriánus menüt kérsz, kérjük, hogy hívj minket a 06-70-3347-317-es telefonszámon.

Menü:

Fokhagymakrémleves gorgonzolás krutonnal

Borjúpaprikás, pásztortarhonyával

Házi rétes

Vegetáriánus opció:

Grillezett sajt, pásztortarhonyával


Frissítés

Az oktogonnál várunk Benneteket szeretettel meleg teával, forralt borral. És ismét elhoztuk számotokra a XIXO-t és annak teljes termékpalettáját! A XIXO szénsavas italai gyümölcscukorral és sztíviával készülnek, míg a jegesteák valódi teakivonatot és gyümölcsöt is tartalmaznak, a XIXO alumínium dobozai pedig végtelenszer újrahasznosíthatók!

A folyadékbevitel mellett némi harapnivalóról is gondoskodunk az oktogonnál!


Támogatás

Tetszik a MidAm kezdeményezés? Szeretnéd támogatni munkánkat? Ez alkalommal is megteheted és egy duplafalú acéltermoszt adunk Neked ajándékba, vagy egy MidAm logós, nemzeti zászlóval díszített Callaway pólót.


MidAm Golf Tour állása

A verseny lezárását követően összetett eredményeket is hirdetünk férfi és női bruttó illetve nettó kategóriákban, amik jelen állását ide kattintva tudjátok megtekinteni:


Minden versenyzőnek jó felkészülést és kiváló játékot kívánunk!


a MidAm csapata!

60 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page