top of page

Hencsei MidAm Opening beszámoló




A MidAm Golf Tour 2019 első állomása Hencsére látogatott 2019. május 25-én, ahol csodálatos időjárási körülmények, fennséges golfpálya és kedves csapat fogadta a jelentkezőket.


Gratulálunk Meznerics Gergő és Dr. Lex Annamária tagjainknak a férfi és női bruttó kategóriában elért első helyezésükhöz, valamint Kokol Ferenc és Zilahy Csaba tagoknak a második illetve harmadik helyezésükhöz!

Nettó kategóriában is nagy harc és szoros küzdelem jellemezte a versenyt és ennek eredményeként rendkívül szép, hendikep-javító eredmények születtek.


Hölgyek között Movik Gabriella végzett az élen 41 ponttal, míg második lett Luu Thi Thu Huong, Hajni 33 stableford ponttal. Harmadik helyen Acél Andrea jött be 32 nettó ponttal.

Férfiak között az első 6 helyre csak hendikepet elérő vagy annál jobb játékkal lehetett kerülni. Itt a sorrend a következőképpen alakult: 1. Rozman Péter (42); 2. Vargha András (40); 3. Kisfalvi János (39); 4. Bognár Zsolt (37); 5. Dr. Csete Béla (36); 6. Varga Péter (36)

Férfiak longest drive versenyét Zilahy Csaba, a nők versenyét Dr. Lex Annamária nyerte meg, míg a Nearest to the pinben Kecskés Kornélia ütötte legközelebb a lyukhoz a labdát.

A díjazottak az Ízműves mennyei kolbászait és a Pannónia Golf & Country Club 18 szakaszos greenfee vouchereit vihették haza a upák mellett.

A megszokott helyen és módon már elérhetőek a versenyeredmények és az eseményről készült fotók, amiket a linkekre kattintva lehet megtekinteni.


Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a MidAm Golf Tour 2019 első állomásán, Hencsén. Bízunk abban, hogy új kezdeményezésünk elnyerte a Tagság tetszését. Célunk az, hogy versenyről versenyre emeljük a szolgáltatásaink színvonalát Tagjaink minél nagyobb elégedettségére, ezért Téged is arra kérünk, hogy ha részt vettél a nyitó versenyünkön, akkor osszd meg velünk tapasztalataidat, véleményedet, ami nagy segítség lesz számunkra a későbbi fejlődésben. A kérdőív kitöltése 3-4 percet vesz igénybe. Előre is köszönjük fáradozásodat!


Továbbá örömmel értesítünk, hogy a 2019. július 12-14 között Balatonudvariban megrendezésre kerülő MidAm Matchplay Open Championship jelentkezési lehetősége megnyílt. A verseny egyben a MidAm Golf Tour 2019 versenysorozat második állomása is.


Még egyszer gratulálunk minden résztvevőnek és a díjazottaknak, és további kiváló golfszezont kívánunk Tagjainknak!

97 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page