top of page

Jåtékos tåjékoztató a MidAm Golf Tourról



BĂ­zunk abban, hogy Te is jelentkeztĂ©l a MidAm Golf Tour 2019 elsƑ ĂĄllomĂĄsra, mely a Hencsen National Golf & Country Clubban kerĂŒl megrendezĂ©sre 2019. mĂĄjus 25-Ă©n, szombaton. Amennyiben mĂ©g nem tetted meg, de szeretnĂ©l jönni, Ășgy erre a linkre kattintva jelezheted rĂ©szvĂ©teli szĂĄndĂ©kodat.


Összefoglaltunk pĂĄr informĂĄciĂłt ebben a hĂ­rlevĂ©lben, mely talĂĄn hasznos lehet SzĂĄmodra a felkĂ©szĂŒlĂ©s, az Ă©rkezĂ©s Ă©s a jĂĄtĂ©k sorĂĄn.


RegisztrĂĄciĂł

A MidAm Golf Tour 2019 minden ĂĄllomĂĄsĂĄra kĂŒlön szĂŒksĂ©ges jelentkezned, mert habĂĄr az egyes ĂĄllomĂĄsok mind a Versenysorozat rĂ©szĂ©t kĂ©pezik, azokon kĂŒlön is rĂ©szt lehet venni fĂŒggetlenĂŒl attĂłl, hogy a MidAm Golf Tour 2019 versenysorozaton indul-e a jĂĄtĂ©kos. A mĂĄsodik verseny regisztrĂĄciĂłjĂĄt megkönnyĂ­tendƑ, az online jelentkezĂ©s sorĂĄn azon jĂĄtĂ©kosok, akik mĂĄr az elsƑ fordulĂłban rĂ©szt vettek, egy legördĂŒlƑ ablakbĂłl kivĂĄlaszthatjĂĄk nevĂŒket, Ă­gy az adatokat ismĂ©telten mĂĄr nem lesz szĂŒksĂ©ges megadni.


EGA KĂĄrtya KizĂĄrĂłlag Ă©rvĂ©nyes, aktĂ­v SzövetsĂ©gi EGA kĂĄrtya birtokĂĄban, vagy mĂĄs nemzeti golf szövetsĂ©g hendikep igazolĂĄsĂĄval lehet indulni a MidAm Golf Tour 2019 egyes ĂĄllomĂĄsain. Az EGA kĂĄrtya rendelĂ©si folyamata ide kattintva Ă©rhetƑ el. FelhĂ­vjuk minden kedves jĂĄtĂ©kosunk figyelmĂ©t arra, hogy a regisztrĂĄciĂłs folyamat klubonkĂ©nt eltĂ©rƑ idƑt vehet igĂ©nybe, mely akĂĄr több nap is lehet, Ă­gy Ă©rdemes minĂ©l elƑbb elindĂ­tani a folyamatot.

MidAm Opening Golf Cup Az elsƑ ĂĄllomĂĄs helyszĂ­ne: Hencse National Golf & Country Club 7532 Hencse, Kossuth L. Ășt 1-3., DĂĄtum: 2019. mĂĄjus 25. KezdĂ©s idƑpontja: vĂĄrhatĂłan 10:00 Ăłra, de kĂ©rĂŒnk minden jĂĄtĂ©kost, hogy a startlistĂĄt ellenƑrizze indulĂĄs elƑtt ide kattintva. VersenyigazgatĂł: RĂ©vĂ©sz TamĂĄs VersenyigazgatĂł telefonszĂĄma: +36 70 3347 317 VersenybĂ­rĂłk: Buna Edvin

ÉrkezĂ©s a klubba

MegĂ©rkezĂ©st követƑen a klub recepciĂłjĂĄn kapod meg a score-kĂĄrtyĂĄt, itt tudod a nevezĂ©si dĂ­jat is befizetni kĂ©szpĂ©nzben vagy bankkĂĄrtyĂĄval. Amennyiben tagja vagy a Mid-AmatƑr Golf SportegyesĂŒletnek, Ășgy a Versenysorozat regisztrĂĄciĂłs dĂ­ja SzĂĄmodra ingyenes, minden egyĂ©b jĂĄtĂ©kosnak 15.000,- forint. Az elsƑ fordulĂł nevezĂ©si dĂ­ja 21.000,- forint, mely minden rĂ©sztvevƑ szĂĄmĂĄra tĂ©rĂ­tendƑ.

A torlĂłdĂĄs elkerĂŒlĂ©se vĂ©gett kĂ©rjĂŒk azon jĂĄtĂ©kosokat, akik az elƑzƑ napi (pĂ©nteki) gyakorlĂłnapon is rĂ©szt vesznek, hogy regisztrĂĄciĂłs Ă©s nevezĂ©si dĂ­jukat lehetƑsĂ©g szerint a pĂ©nteki napon rendezzĂ©k. KöszönjĂŒk megĂ©rtĂ©seteket!

FelhĂ­vjuk figyelmedet arra, hogy a Hencse National vasĂĄrnapi ranglista versenyĂ©re kĂŒlön, a klubban szĂŒksĂ©ges regisztrĂĄlni.

TagsĂĄgi lehetƑsĂ©g

Amennyiben szeretnĂ©l az MMAGE tagjĂĄvĂĄ vĂĄlni, Ășgy ide kattintva Ă©red el a BelĂ©pĂ©si Nyilatkozatot, amit kitöltve Ă©s alĂĄĂ­rva hozz magaddal a versenyre.


GyakorlĂł nap

A MidAm Opening Golf Cup hivatalos gyakorlĂłnapja 2019. mĂĄjus 24. (pĂ©ntek). A gyakorlĂłnapra 50% kedvezmĂ©nyt biztosĂ­t a klub a greenfee dĂ­jĂĄbĂłl. Tee time foglalĂĄsa szĂŒksĂ©ges, amit az alĂĄbbi telefonszĂĄmon tehet meg minden jĂĄtĂ©kos: +36 30 852 2339


Driving range

A driving range-et sajĂĄt autĂłddal megközelĂ­theted, az OktogonnĂĄl parkolĂłk kerĂŒlnek kialakĂ­tĂĄsra. KĂ©rjĂŒk, hogy kövesd a kijelölt parkolĂĄsi rendet. KĂ©rjĂŒk, hogy a driving range felĂ© tartva Ă©s onnan visszajövet, körĂŒltekintƑen vezess a 15-ös szakaszon keresztĂŒl Ă©s mindig figyeld a domb tetejĂ©n ĂĄllĂł forecaddie jelzĂ©seit.

Range labdĂĄkat kihelyezzĂŒk az elĂŒtƑkre, a nevezĂ©si dĂ­j tartalmazza a range labdĂĄk, a range valamint a putting- Ă©s chipping greenek hasznĂĄlatĂĄt.


Tee off

KĂ©t elĂŒtƑrƑl indul a verseny. A VersenybizottsĂĄg a vĂ©gleges lĂ©tszĂĄm ismeretĂ©ben dönt az indulĂĄs idƑpontjĂĄrĂłl, mely vĂĄrhatĂłan 10:00 Ăłra lesz. KĂ©rĂŒnk minden versenyzƑt, hogy indulĂĄs elƑtt tĂĄjĂ©kozĂłdjon az indulĂĄsi idejĂ©rƑl.


SzakaszvĂĄltozĂĄsok

Aki az utĂłbbi idƑszakban nem jĂĄtszott HencsĂ©n, meglepƑdve (Ă©s remĂ©ljĂŒk örömmel) tapasztalhatja, hogy visszakerĂŒlt a 17-es PAR-3-as szakasz a jĂĄtĂ©kba, Ă­gy nĂ©mileg vĂĄltozik a hĂĄtsĂł 9 szakasz vĂ©gĂ©nek jĂĄtĂ©krendje. RĂ©szletek miatt Ă©rdeklƑdjetek a helyszĂ­nen!


Forecaddie-k

A 4-es, 13-as Ă©s 15-ös szakaszokon forecaddie-k segĂ­tik jĂĄtĂ©kotokat, akik a következƑ jelzĂ©seket fogjĂĄk alkalmazni:

fehĂ©r zĂĄszlĂł: szabad a fairway, az elĂŒtƑn lĂ©vƑ flight tagjai elĂŒthetik labdĂĄjukat. ÜtĂ©st követƑen: tisztĂĄn lĂĄtta a labda helyzetĂ©t, meggyƑzƑdött rĂłla, hogy a labda megtalĂĄlhatĂł (fairwayen, rough-on, bunkerben, fĂĄk alatt, stb.). VĂ­zakadĂĄlyban nem szĂŒksĂ©ges a labda pozĂ­ciĂłjĂĄt megĂĄllapĂ­tani, elegendƑ, ha lĂĄtta, hogy berepĂŒlt az akadĂĄlyba.

piros zĂĄszlĂł: nem szabad a fairway, kĂ©rjĂŒk, vĂĄrakozz az elĂŒtƑn. ÜtĂ©st követƑen: a forecaddie nem lĂĄtta, nem biztos a labda pozĂ­ciĂłjĂĄban vagy abban, hogy megtalĂĄlhatĂł lesz-e.


LassĂș jĂĄtĂ©k

FelhĂ­vjuk minden jĂĄtĂ©kos figyelmĂ©t a lassĂș jĂĄtĂ©k kerĂŒlĂ©sĂ©re. KĂ©rjĂŒk, hogy a score-kĂĄrtyĂĄn feltƱntetett jĂĄtĂ©kidƑket legyetek szĂ­vesek betartani. A 2019 Ă©vi Ășj szabĂĄlyok szerint a labdakeresĂ©si idƑ 3 percre csökkent. A hencsei golfpĂĄlya jĂĄtĂ©kideje 3 fƑs flight-okban 4 Ăłra 21 perc. A pace of play tĂĄblĂĄt ide kattintva Ă©red el.


Frissítés

Mivel vĂĄrhatĂłan kellemes lesz az idƑjĂĄrĂĄs a Mid-Am Opening Golf Cup versenyĂ©n, ezĂ©rt közel 300 liter ĂĄsvĂĄnyvĂ­zzel kĂ©szĂŒlĂŒnk Benneteket frissĂ­teni. És nem is akĂĄrmilyen ĂĄsvĂĄnyvĂ­zzel!

A Garai PĂ­ vĂ­z technolĂłgiĂĄja a JapĂĄn növĂ©nyfiziolĂłgiai kĂ­sĂ©rleteken alapszik, mely sorĂĄn kiderĂŒlt, hogy a termĂ©szetben az Ă©lƑ szövetekben Pi-viz talĂĄlhatĂł, tehĂĄt az Ă©lƑvilĂĄg egyik fƑ alkotĂłeleme. RemĂ©ljĂŒk, hogy jĂĄtĂ©kotokra pozitĂ­v hatĂĄssal lesz. FrissĂ­tƑ pontok: Oktogon, starterek, forecaddie-k

Live score

Hivatalos live score nem lesz elĂ©rhetƑ a verseny ideje alatt, de a score-kĂĄrtyĂĄk leadĂĄsĂĄt Ă©s azok rögzĂ­tĂ©sĂ©t követƑen kivetĂ­tƑn tekinthetik meg a klubhĂĄzba Ă©rkezƑ jĂĄtĂ©kosok a szakaszonkĂ©nti eredmĂ©nyeket, mely erre a linkre kattintva is elĂ©rhetƑ lesz.


KözgyƱlés

Az MMAGE Magyar Mid-AmatƑr Golf SportegyesĂŒlet elnöke, az ElnöksĂ©g nevĂ©ben,2019. mĂĄjus 25-Ă©n, a verseny napjĂĄn 17 Ăłrai kezdettel hĂ­vja össze a MĂ©rlegelfogadĂł KözgyƱlĂ©st, melyre szeretettel vĂĄrunk minden Tagunkat. A közgyƱlĂ©s a klubhĂĄzban kerĂŒl megtartĂĄsra. HatĂĄrozatkĂ©ptelensĂ©g esetĂ©n fĂ©l ĂłrĂĄval kĂ©sƑbb, azaz 17:30-kor kerĂŒl megtartĂĄsra a közgyƱlĂ©s.

Minden versenyzƑnek jĂł felkĂ©szĂŒlĂ©st Ă©s kivĂĄlĂł jĂĄtĂ©kot kĂ­vĂĄnunk!

Zilahy Csaba elnök MMAGE

97 megtekintés0 hozzåszólås

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page