top of page

Játékos tájékoztató a MidAm Golf Tourról



Bízunk abban, hogy Te is jelentkeztél a MidAm Golf Tour 2019 első állomásra, mely a Hencsen National Golf & Country Clubban kerül megrendezésre 2019. május 25-én, szombaton. Amennyiben még nem tetted meg, de szeretnél jönni, úgy erre a linkre kattintva jelezheted részvételi szándékodat.


Összefoglaltunk pár információt ebben a hírlevélben, mely talán hasznos lehet Számodra a felkészülés, az érkezés és a játék során.


Regisztráció

A MidAm Golf Tour 2019 minden állomására külön szükséges jelentkezned, mert habár az egyes állomások mind a Versenysorozat részét képezik, azokon külön is részt lehet venni függetlenül attól, hogy a MidAm Golf Tour 2019 versenysorozaton indul-e a játékos. A második verseny regisztrációját megkönnyítendő, az online jelentkezés során azon játékosok, akik már az első fordulóban részt vettek, egy legördülő ablakból kiválaszthatják nevüket, így az adatokat ismételten már nem lesz szükséges megadni.


EGA Kártya Kizárólag érvényes, aktív Szövetségi EGA kártya birtokában, vagy más nemzeti golf szövetség hendikep igazolásával lehet indulni a MidAm Golf Tour 2019 egyes állomásain. Az EGA kártya rendelési folyamata ide kattintva érhető el. Felhívjuk minden kedves játékosunk figyelmét arra, hogy a regisztrációs folyamat klubonként eltérő időt vehet igénybe, mely akár több nap is lehet, így érdemes minél előbb elindítani a folyamatot.

MidAm Opening Golf Cup Az első állomás helyszíne: Hencse National Golf & Country Club 7532 Hencse, Kossuth L. út 1-3., Dátum: 2019. május 25. Kezdés időpontja: várhatóan 10:00 óra, de kérünk minden játékost, hogy a startlistát ellenőrizze indulás előtt ide kattintva. Versenyigazgató: Révész Tamás Versenyigazgató telefonszáma: +36 70 3347 317 Versenybírók: Buna Edvin

Érkezés a klubba

Megérkezést követően a klub recepcióján kapod meg a score-kártyát, itt tudod a nevezési díjat is befizetni készpénzben vagy bankkártyával. Amennyiben tagja vagy a Mid-Amatőr Golf Sportegyesületnek, úgy a Versenysorozat regisztrációs díja Számodra ingyenes, minden egyéb játékosnak 15.000,- forint. Az első forduló nevezési díja 21.000,- forint, mely minden résztvevő számára térítendő.

A torlódás elkerülése végett kérjük azon játékosokat, akik az előző napi (pénteki) gyakorlónapon is részt vesznek, hogy regisztrációs és nevezési díjukat lehetőség szerint a pénteki napon rendezzék. Köszönjük megértéseteket!

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy a Hencse National vasárnapi ranglista versenyére külön, a klubban szükséges regisztrálni.

Tagsági lehetőség

Amennyiben szeretnél az MMAGE tagjává válni, úgy ide kattintva éred el a Belépési Nyilatkozatot, amit kitöltve és aláírva hozz magaddal a versenyre.


Gyakorló nap

A MidAm Opening Golf Cup hivatalos gyakorlónapja 2019. május 24. (péntek). A gyakorlónapra 50% kedvezményt biztosít a klub a greenfee díjából. Tee time foglalása szükséges, amit az alábbi telefonszámon tehet meg minden játékos: +36 30 852 2339


Driving range

A driving range-et saját autóddal megközelítheted, az Oktogonnál parkolók kerülnek kialakításra. Kérjük, hogy kövesd a kijelölt parkolási rendet. Kérjük, hogy a driving range felé tartva és onnan visszajövet, körültekintően vezess a 15-ös szakaszon keresztül és mindig figyeld a domb tetején álló forecaddie jelzéseit.

Range labdákat kihelyezzük az elütőkre, a nevezési díj tartalmazza a range labdák, a range valamint a putting- és chipping greenek használatát.


Tee off

Két elütőről indul a verseny. A Versenybizottság a végleges létszám ismeretében dönt az indulás időpontjáról, mely várhatóan 10:00 óra lesz. Kérünk minden versenyzőt, hogy indulás előtt tájékozódjon az indulási idejéről.


Szakaszváltozások

Aki az utóbbi időszakban nem játszott Hencsén, meglepődve (és reméljük örömmel) tapasztalhatja, hogy visszakerült a 17-es PAR-3-as szakasz a játékba, így némileg változik a hátsó 9 szakasz végének játékrendje. Részletek miatt érdeklődjetek a helyszínen!


Forecaddie-k

A 4-es, 13-as és 15-ös szakaszokon forecaddie-k segítik játékotokat, akik a következő jelzéseket fogják alkalmazni:

fehér zászló: szabad a fairway, az elütőn lévő flight tagjai elüthetik labdájukat. Ütést követően: tisztán látta a labda helyzetét, meggyőződött róla, hogy a labda megtalálható (fairwayen, rough-on, bunkerben, fák alatt, stb.). Vízakadályban nem szükséges a labda pozícióját megállapítani, elegendő, ha látta, hogy berepült az akadályba.

piros zászló: nem szabad a fairway, kérjük, várakozz az elütőn. Ütést követően: a forecaddie nem látta, nem biztos a labda pozíciójában vagy abban, hogy megtalálható lesz-e.


Lassú játék

Felhívjuk minden játékos figyelmét a lassú játék kerülésére. Kérjük, hogy a score-kártyán feltűntetett játékidőket legyetek szívesek betartani. A 2019 évi új szabályok szerint a labdakeresési idő 3 percre csökkent. A hencsei golfpálya játékideje 3 fős flight-okban 4 óra 21 perc. A pace of play táblát ide kattintva éred el.


Frissítés

Mivel várhatóan kellemes lesz az időjárás a Mid-Am Opening Golf Cup versenyén, ezért közel 300 liter ásványvízzel készülünk Benneteket frissíteni. És nem is akármilyen ásványvízzel!

A Garai Pí víz technológiája a Japán növényfiziológiai kísérleteken alapszik, mely során kiderült, hogy a természetben az élő szövetekben Pi-viz található, tehát az élővilág egyik fő alkotóeleme. Reméljük, hogy játékotokra pozitív hatással lesz. Frissítő pontok: Oktogon, starterek, forecaddie-k

Live score

Hivatalos live score nem lesz elérhető a verseny ideje alatt, de a score-kártyák leadását és azok rögzítését követően kivetítőn tekinthetik meg a klubházba érkező játékosok a szakaszonkénti eredményeket, mely erre a linkre kattintva is elérhető lesz.


Közgyűlés

Az MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület elnöke, az Elnökség nevében,2019. május 25-én, a verseny napján 17 órai kezdettel hívja össze a Mérlegelfogadó Közgyűlést, melyre szeretettel várunk minden Tagunkat. A közgyűlés a klubházban kerül megtartásra. Határozatképtelenség esetén fél órával később, azaz 17:30-kor kerül megtartásra a közgyűlés.

Minden versenyzőnek jó felkészülést és kiváló játékot kívánunk!

Zilahy Csaba elnök MMAGE

100 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page