top of page

Joe a gyƑztes, de AiG az Ă©len

FrissĂ­tve: 2022. jĂșn. 23.



A 4.5m forint összdĂ­jazĂĄsĂș MidAm Golf Liga 2022 HencsĂ©n indult ĂștjĂĄra mĂșlt hĂ©ten vasĂĄrnap. Az Ășj Ă©v Ășj koncepciĂłt hozott a MidAmok Ă©letĂ©be, melynek eredmĂ©nyekĂ©nt tovĂĄbb bƑvĂŒlt a 25 pluszos korosztĂĄly Ă©lmĂ©nyfaktora egy igazĂĄn csapatĂ©pĂ­tƑ kezdemĂ©nyezĂ©ssel. A Liga mĂĄr nem csak egyĂ©ni kategĂłriĂĄkban dĂ­jazza a versenyzƑket, hanem a szezon kezdetĂ©n, sorsolĂĄs ĂștjĂĄn összeĂĄllĂ­tott csapatok is versenyeznek ezentĂșl egymĂĄs ellen. Nincs bĂĄnkĂłdni valĂłja annak sem, aki az idei Ă©vben lemaradt a Csapatverseny sorsolĂĄsrĂłl, hiszen egyĂ©ni kategĂłriĂĄban bĂĄrmely Liga versenyen indulhat!


A jĂĄtĂ©kosok egy-egy csomag PuskĂĄs MƱvek golflabdĂĄval vĂĄgtak neki a 18 szakaszos, elsƑ fordulĂłnak, ami HorvĂĄth Joe egyĂ©ni gyƑzelmĂ©vel zĂĄrult. Joe a back nine-on elĂ©rt 40-es eredmĂ©nye mellĂ© a front nine-on egy igen impresszĂ­v -1-es eredmĂ©nyt biggyesztett, Ă­gy 5 ĂŒtĂ©ssel verve a mezƑnyt. Horvath egyben csapatkapitĂĄny is az idei Ă©vben, de a 6 fƑs csapatĂĄt mĂ©g ezzel az eredmĂ©nnyel sem tudta a gyƑzelemre segĂ­teni. A Koller György vezette AiG, All-in-Golf vitt mindent, köszönhetƑen Koller +8-as Ă©s csapattagjai FisernĂ© KoplĂĄnyi Eszter +15-ös bruttĂł, valamint Csete BĂ©la 41 Ă©s SzƱcs LĂĄszlĂł nettĂł 28 pontos eredmĂ©nyĂ©nek. EmlĂ©keztetĆ‘ĂŒl, a 6 jĂĄtĂ©kos 2 legjobb bruttĂł eredmĂ©nye, valamint az Ă­gy fennmaradĂł 4 jĂĄtĂ©kos közĂŒl a 2 legjobb nettĂł eredmĂ©ny kerĂŒl beszĂĄmĂ­tĂĄsra a csapatversenybe.



A nƑk mezƑnye igazi izgalmakat tartogatott vasĂĄrnap dĂ©lutĂĄnra, mert Sajner Zsuzsa Ă©s FisernĂ© egyĂŒttĂĄllĂĄsban vĂ©geztek az Ă©len 87-87 ĂŒtĂ©ssel, Ă­gy egy gyors DeLaVie frissĂ­tĂ©s utĂĄn a 6-os szakaszon indultak el egy rĂĄjĂĄtszĂĄsra. Mivel az elsƑ szakasz nem hozott döntĂ©st, ezĂ©rt az egyĂ©bkĂ©nt privĂĄt Ă©letben kĂ©t jĂł barĂĄt a 7-es elĂŒtƑre lĂ©pett fel, ahol Sajner egy jĂł drive-val nyitott, mĂ­g FisernĂ© labdĂĄja a jobb oldali fasornĂĄl landolt. UtĂłbb kiderĂŒlt, hogy ez a momentum volt meghatĂĄrozĂł a play-off kimenetele szempontjĂĄbĂłl, mert innen Sajner közvetlenĂŒl a green mellĂ© ĂŒtötte labdĂĄjĂĄt, mĂ­g FisernĂ©nek ki kellett 8-as vassal punch-olnia a fairway-re. A rĂĄjĂĄtszĂĄst vĂ©gĂŒl a szĂ©p PARral Sajner nyerte meg.


A dĂ­jĂĄtadĂł ĂŒnnepsĂ©gen ismĂ©t talĂĄlkozhattunk MidAmos ĂșjĂ­tĂĄssal. A golfozĂłk ökolĂłgiai lĂĄbnyomĂĄnak csökkentĂ©se Ă©rdekĂ©ben a MidAm bevezette az Ășn. recycling, azaz „ĂșjrahasznosĂ­thatĂł kupa” fogalmĂĄt. Az ĂŒnnepsĂ©g sorĂĄn, aki visszaadja a nyeremĂ©nykĂ©nt kapott serlegĂ©t, azt a szervezƑk egy csomag, azonos Ă©rtĂ©kƱ golflabdĂĄval dĂ­jazzĂĄk... Ă©s csak remĂ©nykednek, hogy nem egy tĂł fenekĂ©n landol majd... ;)





A jĂĄtĂ©kosok szĂĄmos szponzori tĂĄrgynyeremĂ©nyt vehettek ĂĄt, Ă­gy többek között ZalaSprings, Balaton Golf, Hencse National Ă©s Birdland greenfee utalvĂĄnyokat, BĂŒttner PincĂ©szet borait, ELLI SzĂ©psĂ©gszalon masszĂĄzsutalvĂĄnyait, ÍzmƱves szalĂĄmikat, MONYO söröket, DeLaVie Ă©s Fizzy italokat, KĂ©t Szerecsen BisztrĂł vacsorameghĂ­vĂĄsĂĄt, ChocoMe csokolĂĄdĂ© ajĂĄndĂ©kcsomagokat.


A mĂĄsodik fordulĂł ZalacsĂĄnyba lĂĄtogat el jĂșnius 26-ĂĄn (vasĂĄrnap), mely elƑtti napon kerĂŒl megrendezĂ©sre a Zala Springs ranglistaversenye, a Race to Zala Springs ugyancsak mĂĄsodik fordulĂłja. Jelentkezni itt tudtok az MGL II. fordulĂłjĂĄra.


Az MGL elsƑ fordulĂłjĂĄnak egyĂ©ni eredmĂ©nyei itt talĂĄlhatĂłak.

A csapateredmĂ©nyek ide kattintva Ă©rhetƑk el.

Ha rĂ©szt vettĂ©l a versenyen, akkor az elĂ©gedettsĂ©gi kĂ©rdƑívet itt tudod kitölteni, amivel segĂ­theted a szervezƑk munkĂĄjĂĄt. KitöltĂ©st követƑen kaptok egy linket, amin megtekinthetitek a versenyrƑl kĂ©szĂŒlt fotĂłkat.

33 megtekintés0 hozzåszólås

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page