top of page

Jubileum Bükfürdőn

Frissítve: 2022. jún. 7.



Örömmel értesítünk minden golfozót, hogy a 10. évébe lépő Magyar Mid-Amatőr Nyílt Golfbajnokság visszatér a 2013-ban elinduló MidAm kezdeményezés helyszínére, Bükfürdőre.


Legnagyobb örömünkre a bükfürdői golfpálya jelentős felújításon esett át, így a legmodernebb öntözőrendszer-telepítésnek köszönhetően a golfpálya régi pompájában vár minket a 2022-es golfszezonban! Emellett a szállodában is jelentős felújításokat végeztek, így a megújult és tágas wellness részleg kiváló helyszíne lesz a versenynapok közötti pihenésnek.



A Nyílt Bajnokság az idei évben összevonásra került a Nemzeti Bajnoksággal, így két kategóriában is sor fog kerülni eredményhirdetésre. Ezen felül továbbgondoltuk a Nemzetek Kupáját (Nations’ Cup) és immáron nincs bekorlátozva, hogy egy nemzet hány csapatot indíthat a küzdelmekben. Nemzetek Kupája regisztrációjához kattints ide.



Emlékeztetőül a 2021. évi Bajnokok:

Férfi Nyílt Bajnok: Szeberényi Máté (222)

Női Nyílt Bajnok: Silvie Dittertová (235)

Férfi Magyar Bajnok: Meznerics Gergely (156)

Női Magyar Bajnok: Movik Gabriella (173)

Nemzetek Kupája győztes: Magyarország (461)


A Bajnokság kiemelt szálláshelye a Greenfield Hotel Golf & SPA 4*, mely július 1-ig történő foglalás esetén speciális árakkal kedveskedik Számotokra. A szállásajánlat megtekintéséhez kérjük, hogy kattints ide.


A Bajnokság alatt várunk Téged pénteken egy estbéddel, közgyűléssel és Büttner Borbirtok Borterasszal, szombaton díjkiosztóval egybekötött gálavacsorával, The Box Donuts fánkpartival és szombat esti bulival, vasárnap ugyancsak díjkiosztóval és ebéddel. A három nap során folyamatos range shuttle szolgáltatást biztosítunk, a frissítésedről pedig a Swiss Laboratory Fizzy és DeLaVie vitaminüdítői gondoskodnak.


Az egyes kategóriákban az alábbi értékes díjakat lehet nyerni: Ízműves termékek, Choco Me, Büttner Borbirtok borai, Fizzy és DeLaVie vitaminüdítők, Elli Szépségszalon utalványai, Zala Springs Golf Resort, Birdland Golf & Country Club, Forest Hills Golf & Country Club, Hencse National Golf & Country Club greenfee utalványait és MONYO kézműves söröket.


A Bajnokság része a 2022 évi MidAm Golf Ligának, azaz az egyéni- és csapatverseny itt is folytatódik mindhárom napon, napi kiértékelésben!


Köszönjük logisztikai megoldásaink szállítójának, az Emil Frey Magyarországnak, valamint médiatámogatónknak, a Hungarian Golf Magazinnak a közreműködésüket!




szállásfoglalási kód: MIDAMGB



47 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page