top of page

Közgyűlési meghívó


MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület („Egyesület”)

2022. évi rendkívüli közgyűléséreAz Egyesület Elnöksége nevében ezennel sok szeretettel meghívom Önt/Téged a MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület 2022. évi rendkívüli közgyűlésére, mely 2022. szeptember 2. napján 17 óra 30 perc kezdettel kerül megrendezésre a Geenfield Hotel Golf & SPA szálloda Flamingo termében.


Személyes részvételedre feltétlenül számítok.


Napirendi pontok:

1. Új tagok felvétele

2. Egyebek


Felhívom a tisztelt tagok figyelmét, hogy tagsági jogaikat személyesen gyakorolhatják, képviseleti meghatalmazás útján a részvételi és szavazati jogok nem gyakorolhatóak.


A közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a leadható szavazatok több, mint felét képviselő szavazásra jogosult tag részt vesz.


Tájékoztatom a tisztelt sportegyesületi tagtársaimat, hogy amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban nem lenne határozatképes, a közgyűlést a fenti időpontot követő fél órával később (18:00), mint megismételt közgyűlést megtartjuk ugyanazon napirendi pontokkal és helyszínen, amely a jelenlévők számától függetlenül is határozatképes.Budapest, 2022. augusztus 15.Sportbaráti Üdvözlettel:

Krämer András

Egyesületi Elnök, az Elnökség nevében

7 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page