top of page

Magyar Krisztián a 🍂MidAm Ősz Golf Kupa 🍂 győztese!

Frissítve: 2021. szept. 28.


Fotó: Bak Dániel


A tatai Old Lake Golf Clubba érkezett a MidAm Golf Tour 6. és egyben utolsóelőtti állomása, amin MidAm Országos Ranglista pontokért versenyeztek a résztvevők. A szeptember 26-án rendezett MidAm Ősz Golf Kupa férfi (és egyben a mezőny) legjobbja Magyar Krisztián lett 73 ütéssel. Krisztián a tavaszi kényszerpihenő, majd lábadozás után nyár óta egyre jobb formába lendült és hendikepje is tavaszi, nyár eleji 7.4-től 3,5-re lefeleződött. Bízunk abban, hogy ez a kiváló formája megmarad a Klubcsapatbajnokságra, amihez sok sikert kívánunk Neki!


Hölgyek mezőnyében nagy volt a küzdelem, végül 87 ütéssel Tran Le Chinh „Csilla” szerezte meg a győzelmet, amihez azt is kellett, hogy 5 ütéssel jobbat játsszon hendikepjénél.


A Choco Me Longest Drive női győztesen Sajner Zsuzsa lett, míg férfiak között 257 méterrel Briglovics Gábor ütött a legnagyobbat a 18-as, par-4-es szakaszon. Nearest to the Pin versenyben Nguyen Hai Thi Than „Hajni” 6,6 méterre közelítette meg a lyukat első ütésből, míg férfiak között Bakonyi Zoltánnal sikerült a legközelebb ütni labdáját (4,85m) a zászlóhoz.


A MONYO SpeedGolf Challenge versenyében a Krämer-Meznerics-Szerebényi trió sikerült a leggyorsabbnak, a 3 szakaszos Par-3-as pályát 9 ütésből a rekordnak számító 2 perc 42 másodperc alatt fejezték be.


Gratulálunk a győzteseknek, és várunk mindenkit nagy szeretettel a MidAm Szezonzáró Golf Kupán, a Pannónia Golf & Country Clubban 2021. október 17-én!




8 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page