top of page

Match play must go on...



Kedves Játékosok!

Ugyan még nem játszotta le minden játékos az előkvalifikációs mérkőzését a 32-be jutásért, de a csoportmérkőzések beosztását sorsolással már megejtettük, hogy fel tudjatok készülni rá.

A sorsolás során a 32 játékost hendikep sorrend szerint 4x8 csoportba osztottuk. Egy A, B, C, és D kalapba kerültek így be a játékosok (8-8 fő). A csoportok kisorsolás során mindegyikbe került egy A, egy B, egy C és egy D játékos. Egyelőre az előkvalifikációs mérkőzések lejátszásának végéig csak betűkkel és számokkal jelöltük a 10 érintett játékost, de amint az utolsó előkvalifikációs mérkőzést is lejátszák a versenyzők, tájékoztatni fogunk Benneteket a konkrét ellenfeletekről. Segítséget továbbra is a +36 70 3347 317-es telefonszámon tudunk adni játékostársaitok, ellenfelek elérhetőségéről.

A csoportmérkőzések 1. körére június 11-20 között kell sort kerítenetek, majd 10 naponként a következő fordulók lejátszására.

Az első körben minden csoportban az A és D, illetve B és C játékos játszik egymás ellen. A második körben az A és C, illetve a B és C játékos játszik egymást ellen, míg az utolsó körben A-B és C-D párosításban folynak a küzdelmek. FIGYELEM! A játékot döntetlen esetén nem szabad tovább játszani, mert a csoportmérkőzések során a döntetlen eredményért 1 pont jár mindkét játékosnak.


A párosítás itt tekinthető meg.

16 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page