top of page

Meznerics és Wieser az első Match Play bajnokok!

Frissítve: 2019. júl. 15.


Izgalmasan alakult az I. MidAm Match Play Bajnokság döntő napja.


Férfiak között az első táblán Meznerics Gergő és Ralph Müller csaptak össze a bajnoki címért. Ralph a 7. lyuk után már 3 szakasszal ment, amiből kettőt vissza is adott a fordulóig. A játékosok feszültségét jól mutatja, hogy az első kilenc szakaszon nem feleztek szakaszt. A második kilencre azonban már megnyugodtak, így a 10-es és 11-es szakasz egálra hozták, de összességében a hátsó kilencen Gergő meg tudta fordítani a meccset és végül a 18-as szakaszt már le sem kellett játszaniuk. Gergő 2&1-re nyert, így megszerezve az első Match Play bajnoki címet. Ezzel a 600 ponttal Meznerics Gergely megerősítette első helyét a MidAm Golf Touron.


A hölgyek versenyében is nem mindennapi izgalmakat láthattunk. Movik Gabriella délelőtti győzelmével 6-ról 9-re növelte pontjai számát, de Wieser Takács Zsuzsa sem tétlenkedett, a délelőtti meccsen szerzett 3 pontjával 9 ponttal állt holtversenyben az élen Gabival, így a délutáni Dr. Lex Annamária – Wieser Takács Zsuzsa mérkőzés döntött az első három hely sorsáról. Ha nyer Annamária, akkor hármas holtverseny alakul ki az élen 9 ponttal, de ha Zsuzsa győz, akkor övé a bajnoki cím. Az első szakaszt mindjárt Zsuzsa nyert, de ellenfele nem tétovázott, és a következő két szakaszon már fordított is az álláson. Az első kilenc után végül egálban állt a hölgyek párharca, ami a 10-esen átbillent Zsuzsa javára, de a 12-esen már ismét even-ben álltak. A 13-ason ismét Zsuzsa vezetett (1UP), amit Annamari a 16-oson megint visszahozott (AS). Végül a 17-esen és a 18-ason, két egymást követő szakaszgyőzelemmel Wieser Takács Zsuzsa szerezte meg az első MidAm Match Play bajnoknő címet. A második helyen így végül Movik Gabriella végzett, aki így a MidAm Golf Tour 2. helyén áll, míg Dr. Lex Annamária ezzel a bronzéremmel felkerült a Golf Tour élére.


A férfi 2-es táblán Dr. Csepergi László, a 3-as táblán Horvath Joseph, míg a 4-es táblán Kulcsár Tibor diadalmaskodott. A táblák első három helyezettjei kerültek külön díjazásra.Köszönjük a Garai Pi-víz támogatását, aki segített abban, hogy MidAm Szövetség is csatlakozhasson a júliusi műanyagmentes akcióhoz. Jónás Balázs és Anita gondoskodtak a Donut The Box finomságaival a desszertről, Gellért Róbert készítette el a verseny kiadványait, score-kártyáját, Meznerics Gergő és Erdei Éva felajánlásában Két Szerecsen Bisztró vacsorameghívásokat, valamint az alapítás 20 éves évfordulójára kiadott Receptkönyvet nyerték a kategóriák helyezettjei, Kispál Helén 2015-ös olaszrizling boraival egyetemben. Ezen kívül állandó partnerünk és kiváló tagunk, Magyar Krisztián Ízműves kolbászait, a Zala Springs Golf Resort 18 szakaszos utalványait, az Elli Szépségszalon masszázs és kozmetikai utalványait nyerték még a díjazottak.


A sorsolásos fődíjat, a Hotel Silverine Lake Resort luxuslakosztályába, 2 fő részére, 2 éjszakára szóló meghívást Radóczi Andrea felajánlásában végül B. Kiss Gergely nyerte meg.


Külön köszönet illeti Tringer Lászlót, a Balaton Golf Club klubigazgatóját és a csapatát, akik nem csak a pálya előkészítésében, és a három napos folyamatos, zökkenőmentes szolgáltatás nyújtásában vették ki nagy részüket, de még ajándékokat is biztosítottak a díjazottak számára, így többek között Green Fee vouchert, BalatonGolf bort és pálinkát, srixon labdákat valamint mndenkinek az üdvözlő csomagban 50% Green Fee voucher.


Gratulálunk minden helyezettnek és résztvevőnek a három nap alatt lejátszott 80+ szakaszhoz, és várunk mindenkit szeretettel a folytatáson, 2019. szeptember 6-8 között a Zala Springs Golf Resortban a VII. Hungarian MidAm Open Championshipen, amire eddig 14 ország golfozói adták le nevezésüket.


45 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page