top of page

MidAm Szezonzáró Golf Kupa Hencsén


Mit csinálsz október 30-án, szombaton? Ha éppen ráérsz, akkor írd be naptáradba, hogy Hencsére megyek a MidAm Szezonzáró Golf Kupára!


Bizony, bizony! Örömmel értesítünk Titeket, hogy a MidAm Golf Tour utolsó állomása október 30-án, Hencsén kerül megrendezésre a korábban meghirdetettekhez képest a többi feltételében változatlanul. A versenyen elért eredmény beszámít az MGSZ Országos MidAm ranglistapontjaiba, valamint a MidAm Golf Tour 2021 ponttáblázatába.A Golf Tour 2021 összesített férfi és női, nettó illetve bruttó kategóriáinak eredményhirdetésére is Hencsén kerül sor. Az élen nagy a verseny, így érdemes még az utolsó pontokat levadászni! A ponttáblázat ide kattintva érhető el.


Sőt! Érdemes 1 nappal korábban érkezni, mert 50% kedvezményt biztosítunk a gyakorlónapi greenfee árából (9.750,- / 18 szakasz) és pénteken este egy évadzáró "kilépő bulival" búcsúztatjuk a 2021-es golfszezont. A bulira a belépés díjtalan, a kilépés bizonytalan... :) De, amit szívesen fogyasztanál, azt hozd magaddal.


A szállásajánlatunk:

Bungaló 20.000,- forint / szoba / éj (1 ágyas) + IFA

Bungaló 25.000,- forint / szoba / éj (2 ágyas) + IFA

Kúria szoba 25.000,- forint / szoba / éj (1 ágyas) + IFA

Kúria szoba 30.000,- forint / szoba / éj (2 ágyas) + IFA

Kúria apartman 35.000,- forint / apartman / éj (max. 3 ágyas) + IFA


Szállást írásban, ezen az email címen tudsz foglalni: hencsegc@gmail.com


20 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page