top of page

MMAGE Közgyűlés márciusban

Frissítve: 2020. márc. 11.

Közgyűlési Meghívó

MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület („Egyesület”)

rendes éves közgyűlésére



Az Egyesület Elnöksége nevében ezennel sok szeretettel meghívom Önt/Téged a MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület 2019. évi „mérlegzáró” rendes közgyűlésére, mely 2020. március 24. napján 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a Fashion Trend Center, 2040 Budaörs, Gervay Mihály u.1. II. emeleti rendezvényközpontjában.

Személyes részvételedre feltétlenül számítok.


Napirendi pontok:

1. Az Elnökség beszámolója a 2019. év gazdálkodásáról, annak tudomásul vétele.

2. A Felügyelő Bizottság jelentése az éves beszámolóról, annak tudomásul vétele.

3. Az Egyesület 2019. évi éves beszámolójának (mérleg, eredménykimutatás, egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet) elfogadása.

4. Új elnökségi tag választása Huszti György lemondása miatt

5. Egyebek (tagdíjak befizetése, versenyek, az Elnökség beszámolója az elmúlt időszak tevékenységéről, a 2020-as további tevékenység bemutatása).


Felhívom a tisztelt tagok figyelmét, hogy tagsági jogaikat személyesen gyakorolhatják, képviseleti meghatalmazás útján a részvételi és szavazati jogok nem gyakorolhatóak.

A közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a leadható szavazatok több, mint felét képviselő szavazásra jogosult tag részt vesz.


Tájékoztatom a tisztelt sportegyesületi tagtársaimat, hogy amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban nem lenne határozatképes, a közgyűlést a fenti időpontot követő fél órával később (17.30), mint megismételt közgyűlést megtartjuk ugyanazon napirendi pontokkal és helyszínen, amely a jelenlévők számától függetlenül is határozatképes.

Felhívom minden tagtársam figyelmét, hogy a 4-es pontra való tekintettel bármely tagunk jelöltetheti magát az Elnökségbe, mely esetén kérjük, hogy szándékát legyen szíves egy motivációs levél kíséretében az Elnökségnek benyújtani a főtitkáron keresztül, emailben: revesz.tamas@midamgolf.hu. A motivációs levelek és fotók felkerülnek az Egyesület honlapjára a tagtársak szíves tájékoztatása végett.


Budapest, 2020. március 4. napján


Sportbaráti Üdvözlettel:


Zilahy Csaba

Egyesületi Elnök, az Elnökség nevében



Mellékletek:

26 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page