top of page

Óriási csata a 23. Klubcsapatbajnokságon

A MidAm Nemzeti Válogatott szempontjából rendkívül izgalmasan alakult és kiélezett küzdelmet eredményezett a 23. Magyar Klubcsapatbajnokság.

Már az első napon megmutatta a SUN and EYE támogatta MidAm válogatott, hogy bizony a bruttó első helyezettnek járó kupáért érkeztek a Pannónia Golf & Country Clubba. A Zilahy - Hatvári páros nyitotta meg az egyik legnehezebb, ún. greensome játékformában a sort és mindjárt egy 72-es eredménnyel örvendezették meg a MidAm szimpatizánsokat. Ebben a játékformában mindkét játékos elüt, majd az általuk kiválasztott (jobb pozícióban lévő) labdát felváltva ütik tovább. Az első duónk már állt -4-ben is 5 szakasz után, de a 6-oson egy duplabogey megtörte lendületüket. Mindezzel együtt is a második legjobb eredményét érték el a greensome párosok között az első napon.


Persze fourball-jaink sem tétlenkedtek. Itt a játékosok saját labdájukat játszák meg, majd a Versenybizottság a score-kártyájukról a jobbik eredményt veszi figyelembe csapateredményként. Meznerics - Sátori duónk egy 70-es ütéssel járult hozzá a kiváló csapateredményhez, míg a Krämer - Gürtler páros egy fantasztikus hajrával (17 és 18-as szakaszokon back-to-back birdievel) 74-re hozta le a 18 szakaszt. Ezzel a 0-ás csapateredménnyel a második helyről várták a fiúk a második napot, mindössze 3 ütéssel lemaradva a Pannónia csapata mögött.


A csapatösszeállításban változás nem történt, ugyanakkor Krämer állapota sajnos tovább romlott. Betegsége bizonyosan rányomta bélyegét a páros játékára, így a második versenykört +9-cel sikerült teljesíteniük. Az időjárás sem segítette a mezőnyt. A reggel 7:30-as indulás esővel fogadta a csapatokat, ami tartósnak bizonyult egészen 10 óráig. Az eső ekkor elállt, viszont a szél feltámadt. Mindez szerencsére nem zavarta meg a Meznerics - Sátori duót, akik egy palléros 74-gyel a mezőny negyedik legjobb eredményét értékel el az előző napi top 3-as helyezésük után. Zilahy - Hatvári párosunk sem tétlenkedett, a mezőny legjobb eredményét szállították 76-os ütésszámmal.


A hétvége során több alkalommal is éles csata folyt a Pannónia csapata ellen az első helyért, akik a második nap második felében begyújtották a rakétákat és végül +5-ös csapateredménnyel megérdemelt módon állhattak a dobogó legfelső fokára. Csapatunk bruttóban 3 ütéssel csúszott le a dobogóról, a negyedik helyen végezve, viszont ez az acélos eredmény nettóban egészen a második helyig repítette a válogatottat!


A végeredmény az alábbi dokumentumra kattintva érhetőek el.

23.Magyar Klubcsapatbajnokság eredmények
.pdf
PDF letöltése • 31KB

Gratulálunk a válogatott tagjainak: Gürtler Miklós, Hatvári Árpád, Krämer András, Meznerics Gergely, Sátori Ferenc, Zilahy Csaba


84 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

댓글


bottom of page