top of page

Óriási csata a 23. Klubcsapatbajnokságon

A MidAm Nemzeti VĂĄlogatott szempontjĂĄbĂłl rendkĂ­vĂŒl izgalmasan alakult Ă©s kiĂ©lezett kĂŒzdelmet eredmĂ©nyezett a 23. Magyar KlubcsapatbajnoksĂĄg.

MĂĄr az elsƑ napon megmutatta a SUN and EYE tĂĄmogatta MidAm vĂĄlogatott, hogy bizony a bruttĂł elsƑ helyezettnek jĂĄrĂł kupĂĄĂ©rt Ă©rkeztek a PannĂłnia Golf & Country Clubba. A Zilahy - HatvĂĄri pĂĄros nyitotta meg az egyik legnehezebb, Ășn. greensome jĂĄtĂ©kformĂĄban a sort Ă©s mindjĂĄrt egy 72-es eredmĂ©nnyel örvendezettĂ©k meg a MidAm szimpatizĂĄnsokat. Ebben a jĂĄtĂ©kformĂĄban mindkĂ©t jĂĄtĂ©kos elĂŒt, majd az ĂĄltaluk kivĂĄlasztott (jobb pozĂ­ciĂłban lĂ©vƑ) labdĂĄt felvĂĄltva ĂŒtik tovĂĄbb. Az elsƑ duĂłnk mĂĄr ĂĄllt -4-ben is 5 szakasz utĂĄn, de a 6-oson egy duplabogey megtörte lendĂŒletĂŒket. Mindezzel egyĂŒtt is a mĂĄsodik legjobb eredmĂ©nyĂ©t Ă©rtĂ©k el a greensome pĂĄrosok között az elsƑ napon.


Persze fourball-jaink sem tĂ©tlenkedtek. Itt a jĂĄtĂ©kosok sajĂĄt labdĂĄjukat jĂĄtszĂĄk meg, majd a VersenybizottsĂĄg a score-kĂĄrtyĂĄjukrĂłl a jobbik eredmĂ©nyt veszi figyelembe csapateredmĂ©nykĂ©nt. Meznerics - SĂĄtori duĂłnk egy 70-es ĂŒtĂ©ssel jĂĄrult hozzĂĄ a kivĂĄlĂł csapateredmĂ©nyhez, mĂ­g a KrĂ€mer - GĂŒrtler pĂĄros egy fantasztikus hajrĂĄval (17 Ă©s 18-as szakaszokon back-to-back birdievel) 74-re hozta le a 18 szakaszt. Ezzel a 0-ĂĄs csapateredmĂ©nnyel a mĂĄsodik helyrƑl vĂĄrtĂĄk a fiĂșk a mĂĄsodik napot, mindössze 3 ĂŒtĂ©ssel lemaradva a PannĂłnia csapata mögött.


A csapatösszeĂĄllĂ­tĂĄsban vĂĄltozĂĄs nem törtĂ©nt, ugyanakkor KrĂ€mer ĂĄllapota sajnos tovĂĄbb romlott. BetegsĂ©ge bizonyosan rĂĄnyomta bĂ©lyegĂ©t a pĂĄros jĂĄtĂ©kĂĄra, Ă­gy a mĂĄsodik versenykört +9-cel sikerĂŒlt teljesĂ­teniĂŒk. Az idƑjĂĄrĂĄs sem segĂ­tette a mezƑnyt. A reggel 7:30-as indulĂĄs esƑvel fogadta a csapatokat, ami tartĂłsnak bizonyult egĂ©szen 10 ĂłrĂĄig. Az esƑ ekkor elĂĄllt, viszont a szĂ©l feltĂĄmadt. Mindez szerencsĂ©re nem zavarta meg a Meznerics - SĂĄtori duĂłt, akik egy pallĂ©ros 74-gyel a mezƑny negyedik legjobb eredmĂ©nyĂ©t Ă©rtĂ©kel el az elƑzƑ napi top 3-as helyezĂ©sĂŒk utĂĄn. Zilahy - HatvĂĄri pĂĄrosunk sem tĂ©tlenkedett, a mezƑny legjobb eredmĂ©nyĂ©t szĂĄllĂ­tottĂĄk 76-os ĂŒtĂ©sszĂĄmmal.


A hĂ©tvĂ©ge sorĂĄn több alkalommal is Ă©les csata folyt a PannĂłnia csapata ellen az elsƑ helyĂ©rt, akik a mĂĄsodik nap mĂĄsodik felĂ©ben begyĂșjtottĂĄk a rakĂ©tĂĄkat Ă©s vĂ©gĂŒl +5-ös csapateredmĂ©nnyel megĂ©rdemelt mĂłdon ĂĄllhattak a dobogĂł legfelsƑ fokĂĄra. Csapatunk bruttĂłban 3 ĂŒtĂ©ssel csĂșszott le a dobogĂłrĂłl, a negyedik helyen vĂ©gezve, viszont ez az acĂ©los eredmĂ©ny nettĂłban egĂ©szen a mĂĄsodik helyig repĂ­tette a vĂĄlogatottat!


A vĂ©geredmĂ©ny az alĂĄbbi dokumentumra kattintva Ă©rhetƑek el.

23.Magyar Klubcsapatbajnoksåg eredmények
.pdf
Download PDF ‱ 31KB

GratulĂĄlunk a vĂĄlogatott tagjainak: GĂŒrtler MiklĂłs, HatvĂĄri ÁrpĂĄd, KrĂ€mer AndrĂĄs, Meznerics Gergely, SĂĄtori Ferenc, Zilahy Csaba


84 megtekintés0 hozzåszólås

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page