top of page

Rajtol az MGL - fontos információk
Összegyűjtöttük a fontosabb információkat, amik segítségetekre lehetnek a hencsei hétvége során.


Jelentkezési határidő

A nevezési lista lezárása 2022. május 21-én (szombaton) déli 12 órakor történik meg. Ezt követően sem jelentkezni, sem lemondani jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Jelentkezni ide kattintva lehet.


Szállásfoglalás

Korlátozott számban még lehet foglalni pályaszállást. Igényeteket a hencsegc@gmail.com címen vagy a +36 30 852 2339 telefonszámon tudjátok jelezni.


Check-in

Megérkezést követően a klub recepcióján tudsz regisztrálni.

A nevezési díjat előzetes utalással (OTP Bank 11702067-20003043) vagy készpénzben tudjátok rendezni. Ha elkerülhetetlen, akkor bankkártyával (elnézést a technikai problémáért, de tapasztalatunk, hogy a klubházban a lefedettség nagyon rossz).


Megtörtént a MidAm Golf Liga csapatverseny sorsolása. A csapatok összeállításáról itt olvashattok.


Azon tagjaink, akik még nem fizettek tagsági díjat 2022 évre, a regisztráció során megtehetik.


A verseny nevezési díja 27.000,- forint tagjaink számára, 29.000,- nem tagok számára. Hencse National pályahasználattal rendelkező játákosok nevezési díja 10.500,- forint, de aki egyben MidAm tag is, annak a nevezési díja 8.500,- forint.


Idén is várunk Titeket a versenyen belül különböző versenyszámokkal (longest, nearest pin, és legújabb különversenyünk a "tippeld meg a longest drive távolságot"). A részvételi díjat készpénzben fogadjuk a verseny ideje alatt.


Partnerklubjaink 50%-os greenfee utalványait klubtagjaink ugyancsak a regisztráció során vehetik át.


Ha teheted, akkor kérjük, hogy bejelentkezésedet a gyakorló napon tedd meg, hogy elkerüld a versenynap reggelén a hosszabb sorban állást.


Szeretnéd támogatni egyesületünket?

Ez alkalommal is megteheted és egy duplafalú acéltermoszt adunk Neked ajándékba.


Gyakorló nap

Az „Országos Ranglistaverseny MidAm szervezésben” hivatalos gyakorlónapja 2021. május 28. (péntek). A gyakorlónapra 50% kedvezményt biztosít a klub a greenfee díjából. Tee time foglalása szükséges, amit az alábbi telefonszámon tehet meg minden játékos: +36 30 256 5200


Driving range

A driving range-et saját autóddal közelítheted meg, az Oktogonnál a megszokott parkolók kerülnek kialakításra. Kérjük, hogy kövesd a kijelölt parkolási rendet. Kérjük, hogy a driving range felé tartva és onnan visszajövet, körültekintően vezess a 15-ös szakaszon keresztül és mindig figyeld a domb tetején álló forecaddie jelzéseit.


A nevezési díj tartalmazza a range labdák, a range valamint a putting- és chipping greenek használatát. Range labdákat előre kihelyezzük Nektek az elütőkre.


Játékforma

Szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, hogy a verseny stroke play játékformában maximált ütésszámmal, (PAR + 5 ütés) került kiírásra. Kérjük, szíveskedjetek a labdát felvenni, ha ezt az ütésszámot elértétek és a labda még nincs a lyukban.


MidAm elütők

A tavalyi évben bevezetett MidAm elütőkkel találkozhattok az ideé évben is. A hölgyek arany színű, az urak fekete színű elütőről ütnek el. Ezek a tee markerek a standard elütőre lesznek kihelyezve.


Forecaddie-k

A 4-es, a 13-as és 15-ös szakaszokon forecaddie-k segítik játékotokat, akik a következő jelzéseket fogják alkalmazni:


Jelzések a játékos következő ütésének engedélyezésére / tiltására:

· vállmagasságban oldalra tartott fehér zászló: a játékos üthet

· vállmagasságban oldalra tartott piros zászló, miközben a fairway közepén áll: a játékos nem üthet még


Jelzések a játékos labdájával kapcsolatban:

· vállmagasságban oldalra tartott fehér zászló: a labdát megtalált

· vállmagasságban oldalra tartott piros és fehér zászló: a labdát nem találtad meg

· piros zászlóval fejmagasságban Out-of-Bounds felé mutatva: pályán kívüli területre repült a labda

· piros zászlóval a büntetőterület felé mutatva: a labda a büntetőterületen belül van


A jelzésekről az érintett pályaszakasz elütőjén tájékoztató táblát helyezünk ki.


Live score

Induláskor a score-kártyán találtok egy QR kódot. Telefonotok kameráját ráirányítva elnavigál benneteket egy weboldal és már rögzíthetitek is a szakaszaitok eredményét. Egy flight-ban elegendő, ha 1 játékos rögzíti az eredményeket. A klubházban TV-n kivetítve követhetitek nyomon a versenyt, saját készüléken, pedig erre a linkre kattintva.


Lassú játék

Felhívjuk minden játékos figyelmét a lassú játék kerülésére. Kérjük, hogy az eredménykártyán feltüntetett játékidőket legyetek szívesek betartani. A labdakeresési idő legfeljebb 3 perc. A hencsei golfpálya játékideje 3 fős flight-okban 4 óra 21 perc. A pace of play-t megtaláljátok a score-kártyán.


DeLaVie & Fizzy frissítőpontok

Közel 120 liter folyadékkal készülünk Benneteket frissíteni. És nem is akármivel! A „SWISS LABORATORY, a vitaminbevitel élvezetes formája. Minden termék a több mint 100 éves svájci DIXA natúrmanufaktúra gyógynövénykivonatát tartalmazzák, számos hasznos vitamin mellett. Gondoskodj könnyen és élvezetesen golfozás közben is a vitaminpótlásról. A cél adott, a vitamint mi adjuk hozzá.” Az 1-es, 6-os / 15-ös és 10-es elütőkön helyeztünk el számotokra frissítési lehetőséget.Verseny megnevezése: Országos Ranglistaverseny a MidAm szervezésében

Az állomás helyszíne: Hencse National Golf & Country Club

7532 Hencse, Kossuth L. út 1-3.,

Dátum: 2022. május 22. (vasárnap)

Kezdés időpontja: várhatóan 8:30 óra, két elütőről

Versenyigazgató: Révész Tamás (+36 70 3347 317)

Versenybírók: Jakobi András (+36 30 542 9098) és Buna Edvin (+36 20 368 8598)

Versenybizottság: Révész Tamás (elnök), Bánhidy Judit, Jakobi András, Buna Edvin, Klézli Ferenc

75 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Opmerkingen


bottom of page