top of page

Szenioroké a jövő...

...tartják a szeniorok! És ezt a MidAmok tiszteletben tartva, no meg figyelembe véve, hogy előbb utóbb mindenki szenior lesz, és ezáltal közösen osztozhat a múlt dicsőségén is, a MidAm játékosok elegánsan előreengedték a szeniorokat az első MidAm - MGST Ryder Cup összecsapáson.


No de viccet félretéve..., komoly csatáknak nézhettünk elébe, hiszen a klubházban tapasztalt kellemes, viccelődős, és természetesen csípkelődős hangulatát hátrahagyva, az 1-es elütőn már vérkomoly játékosokat láthattunk.


A 12-12 MidAm és Senior férfi, illetve a 6-6 MidAm és Senior hölgy az első hat szakaszon best ballban játszott match play-t, majd a következő hat szakaszon fourballra váltott a játékforma és végül a párosok szétvállva egyénileg küzdöttek meg egymás ellen.



A rendhagyó és egyben gyors játékformának köszönhetően rendkívül izgalmasan alakultak az eredmények.


Férfiak között a bestball forma a szenioroknak feküdt jobban 3,5 - 2,5 arányban bizonyultak jobbnak MidAm társaiknál, míg a Foursome azonos arányú, de pont ellenkező eredményt hozott 3,5-2,5 a MidAmok javára, így az egyéni match play játékoknak kellett döntenie, ahol a Dr. Horváth Péter vezette szeniorok 3 felezés mellett további 6 pontot gyűjtöttek, így megérdemelten vitték el a 2020 évi vándorkupát.




Hölgyek között már nem volt ilyen éles a verseny. Mindhárom játékformát a tapasztaltabb korosztály nyerte (BBB: 2-1, 4SOME 2-1 és Egyéni 5-1), így összesítésben 9-3 arányban az MSGT hölgyek, élükön Batta Krisztinával emelhették magasba a női vándorkupát.



Gratulálunk az MSGT-nek és ígérjük, hogy jövőre visszavágunk!


Rész- és végeredmények:

MidAm_-_Senior_Ryder_Cup_2020_eredménye
.
Download • 250KB

118 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page