top of page

Értékes díjak, színes programok a MidAm Országos Bajnokságon

Frissítve: 2021. jún. 30.



Július 9-11 között kerül megrendezésre a IX. Magyar MidAm Országos Golfbajnokság, mely helyszínre a 6 év után tér vissza a MidAm közösség.


A férfi és női kategóriában 30+ korosztály részére meghirdetett Szövetségi versenyen a senior korú játékosok is indulhatnak.


A golfpálya elütőinek színkiosztása megváltozott, így férfiak a fehér elütőről (korábban sárga, férfi standard), míg a hölgyek a piros elütőről versenyeznek.


Szponzoraink ismét kitettek magukért:

-a két kategória bruttó és nettó helyezettjei a Hotel Azúr 5*, Siófok hosszú hétvégi, két fő részére szóló meghívásait,

- a BrudiGolf által felajánlott 1-1 férfi és női golfcipőit,

- Maui Jim 10-30 e forintos vásárlási utalványait,

- az Ízműves szalámijait,

- a Hencse National, Zala Springs Golf Resort, az Old Lake Golf Club, a Forest Hills és a Birdland Golf & Country Club greenfee utalványait,

- a XIXO üdítőit,

- a Büttner Pincészet borait,

vehetik majd át.


Lesz még ezen kívül:

A Hawaii partjain született Maui Jim napszemüvegek bemutatója és az elérhető legnagyobb választék helyszínen történő kipróbálási lehetősége.


Továbbá elhozzuk számotokra az autentikus Japán teaház teáit is, hogy aki még nem tapasztalta, az megismerhesse a Japán teaszertartás titkaikat, szokásaikat és az egészségre jótékony hatással bíró teakülönlegességeit.


Aki pedig más nedűre vágyik, annak a 18-as green mögött felállított, jégbe hűtött Monyo kézműves söreit ajánljuk figyelmébe, mert van élet az egyenízű nagyüzemi lágereken túl is. A MONYO-nál azon dolgoznak, hogy megváltoztassák gondolkodásunkat a sörről. Náluk nincsenek unalmas, vagy silány alapanyagokból készülő tucattermékek. Minden egyes sörüknek karaktere és története van, amit alapos odafigyeléssel és precíz szakmai tudással készítenek, hogy a lehető legkiválóbb formában kerüljön a poharunkba. A sör nem játék! Minden más igen!


De ha már frissítés: a golfpálya 3 pontján XIXO frissítőket állítunk fel, ahol jégbe hűtött, vizeket, ízesített vizeket, jeges teákat, colát biztosítunk számotokra a három nap folyamán végtelenszer újrahasznosítható alumínium dobozokban. XIXO szénsavas italai gyümölcscukorral és sztíviával készülnek, míg a jegesteák valódi teakivonatot és gyümölcsöt is tartalmaznak, így kiváló frissítés lesz számotokra a kanikulában!




Ezt kiegészítendő a kollégáink jeges törölközőt fognak a pályán osztani! A 3-as és a 4-es pályaszakaszok pedig forecaddie-k fognak segítségetekre lenni…, reméljük, hogy sok munkájuk nem lesz… :)


És a programokról:

a golfbajnokok mellett pénteken táncbajnokokat is keresünk, a teljes klubház a miénk lesz hajnalig… Szombaton fröccsterasszal, majd utána vacsorával várunk Benneteket a szálloda által kizárólag számunkra fenntartott Golfside Lounge termében, ahol a kétnapos nettó küzdelmek eredményhirdetését is megtartjuk. Vasárnap a versenykört követően grill ebéddel fogadunk Titeket a klubházban, majd délután a bajnokok avatásával zárul a háromnapos program.








18 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page