hencse.jpg
MGL kategóriák.png

A verseny rendezője: Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület

Szabályok: A verseny az R&A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzatának és Országos Ranglistakiírásának, a MidAm Golf Liga 2022 kiírásának, valamint a Hencse National Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

Résztvevők: Nemtől függetlenül a játékra jogosult minden magyar állampolgárságú és külföldi amatőr golfozó, aki betöltötte 2022. május 22. napjáig a 25. életévét, valamint akinek klubja tagja a Magyar Golf Szövetségnek vagy saját nemzeti szövetségének és rendelkezik érvényes versenyengedély kártyával (ún. EGA kártyával) vagy nemzeti szövetségének hendikep igazolásával.

 

A verseny helyszíne: Hencse National Golf & Country Club

 

A verseny dátuma, időpontja: 2022. május 22. (vasárnap), 9:00

 

Játékforma: stroke-play, maximált ütésszámmal (Par+5 ütés), HCP minősítő versenykör

 

Nevezési határidő: A nevezés a versenyt megelőző napon 12.00 óráig adható le elektronikusan a GOLFiGO oldalán.

 

Nevezési díj:

10.500,- forint Hencse National tagok részére

27.000,- forint MidAm tagok részére

29.000,- forint fenti csoportok egyikébe sem tartozó játékosok számára

 

A nevezési díj tartalmazza a versenyen és a díjkiosztón való részvételt, a versenyzők számára verseny utáni étkezést, és a startcsomagot (ásványvíz, szendvics, müzli szelet).

 

Elütők:

A MGSZ Versenyszabályzat 3. sz. mellékletének 2. pontja szerinti standard elütők.

női – MidAm Arany (hencsei piros)

férfi – MidAm Fekete (hencsei sárga)

 

Kategóriák, díjazás[1]

 

 

 

MidAm Golf Liga (továbbiakban: MGL) 2022 egyéni és csapatpontok: Minden versenyző a saját kategóriájának megfelelően szerez MGL pontokat a MGL kiírása szerint. Minden Csapat az a MGL kiírása szerint szerez MGL pontokat.

A verseny indítása: A Hencse National G&CC 18 szakaszos, par 72-es pályáján az MGSZ Versenyszabályzat 1. sz. mellékletének 2/i pontja szerint.

​​

Létszámlimit: 120 fő, túljelentkezés esetén a Versenybizottság a hatályos MGSZ Versenyszabályzat 2.sz. melléklete szerint jár el.

 

Eredményhirdetés: az utolsó eredménykártya leadását követő 30 percen belül. Délelőtt/délutáni start esetén a délelőtt indított mezőnynek kora délután, míg a délutáni mezőnynek este.

Versenybizottság:   Révész Tamás (elnök), Bánhidy Judit, Jakobi András, Buna Edvin, Klézli Ferenc

Versenybírók:           Jakobi András (vezető versenybíró), Buna Edvin, Révész Tamás

​Eredménykártya leadása: Az eredménykártyát a játék befejezését követően haladék nélkül az erre kijelölt helyiségben (scoring area) a versenyző és jegyzője által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos az eredménykártyáját leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

​​

Figyelemfelhívás!

Minden játékosnak saját felelőssége a saját és mások egészségi állapotára ügyelni, és kizárólag saját felelősségére nevez be és vesz részt a bajnokságon, amit a nevezési díj megfizetésével elismer.

A Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület nem vállal felelősséget semmilyen bekövetkező eseményért, okozott kárért, legyen az anyagi, egészségügyi vagy erkölcsi, mely a fenti szabályok be nem tartása következtében keletkezett.

Fentiekben nem szabályozott kérdésekben a MidAm Golf Liga 2022 kiírása az irányadó!

A bírók döntése végleges. A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja!

[1] Az egyes kategóriákban legalább 10 résztvevő esetén. Ez alatti létszám esetén az Egyesületnek jogában áll csak 1. helyezettet hirdetni

[2] A hendikep szerint növekvő sorba rendezett mezőny első fele (50%-a). Páratlan számú játékos esetén 50%+1 versenyző

[3] A hendikep szerint növekvő sorba rendezett mezőny második fele (50%-a). Páratlan számú játékos esetén 50%-1 versenyző

SPO wall 2022.png