top of page

Edzőtábor 2017/18 tél



Korineum Golf Resort edzőtábor 2017/18 tél

Kedves Tagtársak, Sporttársak!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismételten bekértünk Batta Krisztitől ajánlatokat a téli közös gyakorlás lehetséges helyszíneiről, időpontjairól és árairól. Az ajánlatok értékelése után – figyelembe véve az időjárási bizonytalanságokat és az ár-érték arányt – a választás Észak-Ciprus Korineum Golf Resort-ra esett 2018. február 24-március 3 között. Ezen időpontban Erol is helyszínen tartózkodik, de kellő létszámú jelentkező esetén tudunk még egy edzőt delegálni a túrára! Tavaly Lugosi Tomi volt velünk, szerintem kiváló volt, idén is szívesen csatlakozik hozzánk!

Amennyiben elérjük a 25 fős létszámot, akkor az eddig ajánlott 5 greenfee, helyett 6 greenfee áll rendelkezésünkre az alapárban!

Kérem, tekintsétek át Kriszti által küldött ajánlatot és 2018. január 24-ig jelezzetek vissza részvételi szándékotokról. Ezt követően már csak foglaltság függvényében tud szállást biztosítani.

Mint előző években is, Kriszti tud segédkezni a repülőjegyek megvételében is, illetve a foglalási szándékkal a kbatta@golfutazasok.hu vagy 06-20-8007-080-as számon kereshetitek.

Mielőbbi viszontlátás reményében!

Sportbaráti üdvözlettel:

Zilahy Csaba


3 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page