top of page

MidAm versenykoncepció 2019



Zilahy Csaba, az MMAGE elnöke

Közel 60 érdeklődő gyűlt össze 2018. november 23-án, pénteken az Indoor Golf Budaörs központjában, hogy megismerkedjen a Mid-Amatőr Golf Sportegyesület 2019 évi versenykoncepciójával.

Zilahy Csaba, az MMAGE elnöke bevezetőjében a korábbi évek bajnokságainak folyamatosan növekvő létszáma mellett méltatta azon játékosokat is, akik eddig mind a hat bajnokságon részt vettek: Meznerics Gergely, Dr. Erdei Éva, Kokol Ferenc, Sátori Ferenc és végül, de nem utolsósorban Zilahy Csaba. Míg 2013-ban 31 fő részvételével került megrendezésre az első bajnokság, addig a következő években folyamatosan növekvő érdeklődés mellett zajlottak a 3 napos versenyek (2013-tól sorban: 31 fő, 41 fő, 52 fő, 71 fő, 101 fő és végül 2018-ban 144 fő vett rész bajnokságokon).

A prezentáció során bemutatásra került a 4 állomásból álló Mid-Am Golf Tour 2019 koncepciója, mely a két hagyományos verseny mellett (Országos Ranglistaverseny és Magyar Bajnokság) további két eseménnyel bővül jövőre. A Golf Touron elért helyezések után a Mid-Amatőr játékosai országos ranglistapontokat kapnak 2019-ben!

A prezentáció zárásaként Az Év Mid-Amatőr Golfozójának járó díjat Meznerics Gergely vehette át az idei teljesítményének köszöhetően.


Ezt követően a golfozók birtokukba vehették az Indoor létesítményt, melyre Rapavi László üzemeltető invitálta meg a résztvevőket.

31 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page