top of page

Bemutatkozik a Trackman



Petkovics Bálint

A budaörsi Indoor Golf 2018/19 évi, téli szezonjának egyik újdonsága a Petkovics Bálint által üzemeltetett TrackMan, mellyel szeretne minden érdeklődőt megismertetni az idei indoot szezonban.

Miért érdemes kipróbálni a TrackMant?

Azonnali visszajelzést kapunk minden egyes ütésünk után. Visszaellenőrizhetjük a sémaszerű rossz ütéseinket és összehasonlíthatjuk a nap legjobb ütésével és rögtön látjuk, milyen irányban kell fejlődnünk. Minden ütés az adatokkal együtt elmentésre kerül az adott játékos profiljához, valamint emailen saját, illetve edzője postaládájába, így nyomon követhető a fejlődés menete.

Lehetőség van elvégezni egy úgynevezett „Kombinált Tesztet”, ahol a wedge ütőtől a driverig kapunk 9 különböző távolságot, ahová 6 labdát kell minél pontosabban eljuttatnunk. Ennek segítségével minden játékos feltérképezheti a saját gyenge zónáit és a „Test Centerben", erre a specifikus zónára kialakított edzésprogramot végezhet.

A teszt időszakos elvégzésével, lehetőségünk van nyomon követni a játékos fejlődésének folyamatát. Összehasonlíthatjuk eredményeinket golfos barátainkkal vagy a világ élmezőnybeli játékosaival. Az edzőknek pedig betekintést enged, saját játékosaik potenciális javulásának megismerésében.

A szoftver által nyújtott 3 dimenziós megjelenítést lehetőséget ad mindenki számára, hogy könnyedén megértse a mért adatok jelentését és egymás közötti összefüggésüket.

Végeredményben elfelejthetjük a fölösleges gyakorlással eltöltött órákat, mert a rendelkezésre álló számok segítségével visszajelzést kapunk minden ütés után, hogy amit csinálunk az jó. A találat pontosságát szemmel vagy a 2 dimenziós videófelvételen nem tudjuk érzékelni vagy mérni.

A Trackman szoftverében beépített „Ütés Optimalizáló” program segítségével lehetőségünk nyílik, ezen beállítások személyre szabott feltérképezésére, hogy azt a későbbiekben a játékos egyénileg is pontosan beállíthassa a saját lendítésének megfelelően.

Ezzel a programmal megtudhatjuk ütőink potenciális távolságát. A program rávilágít, mely adatokon kell változtatnunk, ennek eléréséhez.

A Trackman család legújabb tagja, a Trackman 4. Az új radar megnyitotta a kaput a rövid játék pontos megismerése felé, mivel az eddigi eszközök nem tudtak 100 méteres távolság alatt, megbízható, pontos adatokkal szolgálni. Megtanulhatjuk, hogyan állítsuk meg a greenen leesés után rögtön a labdát vagy Phil Mickelson kedvenc flop ütését. A gépről pontos információt kapunk, min kell dolgoznunk, ennek tökéletes kivitelezéséhez.

Milyen csomagokkal várod az érdeklődőket?

Egy felkészítő csomaggal, amely opciónálisan állítható össze, de mindegyik csomag tartalmazza az alábbiakat: - ütés röppálya optimalizálása (távolság növelése és pontosság javítása) - kontakt pozíció javítása az ütőfej közepére - teljes ütőkészlet bemérése és ütéshosszak egyenlő elosztása a szettben (pl. 8-10 méteres növekedés ütőnkként, szükség esetén ütő hajlítás vagy új ütő ajánlása) - pitch ütések bemérése és különböző pozíciók begyakorlása adott távolságokra 100 méter alatt - különböző chip technikák elsajátítása, labda pörgés kontroll - putt gurítás optimalizálása, távolság és irány kontroll

- bemérések utáni egyéni edzésterv összeállítása a télre és a nyári versenyszezonra Opcionális: - Február 15-16. (Budaörsi Indoor Center): European Tour mesteredző (Simon Bakewell) vendégoktató, általa 3 dimenziós mellényes bemérés (K-Vest), illetve nyomás érzékelő szőnyeg használata a testsúly átvitel mérésére (Force Plate) - mester "Club fitter" (ütőfej-nyél összeállítása) vendégként (Klaus, Schwechat), a csapat által megválasztott 2 ütőmárka teljes palettája tesztelhető és egyénre szabható

Milyen költségekre lehet számítani?

Bemérési csomag: - 5 órás bemérés Trackmannel, szimulátoron: 55.000 Ft Fejlesztési csomag: - 10 órás bemérés Trackmannel, szimulátoron: 105.000 Ft Nyerni akarok csomag (egyéni árképzés): - 10 óra bemérés Trackmannel, szimulátoron - 2 óra European Tour mesteredző általi bemérések, instrukciók - clubfitting - bevezetés és regisztráció a “Shots To Hole” statisztika elemző szoftverbe Ütő demo nap: teljes szett összeállítása: 50 Euro, ami vásárlás esetén beszámításra kerül az ütő árába

Hol érhetnek el Téged az érdeklődők?

Amennyiben felkeltettem érdeklődéseteket, és már szeretnétek elkezdeni télen a fejlesztést, várlak benneteket a Fashion Trend Center beltéri szimulátor termében, ahol egy Magyarországon egyedülálló 5 méter széles képernyőn élvezhetitek HD minőségben a E6 és a Trackman közös több, mint 90 pályával rendelkező multifunkciós tréning szimulátorát.

Petkovics Bálint: 30/6410-077

176 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page