top of page

2021. évi MidAm tervek (1.rész)



Kedves Golfozók!

Habár lassan véget ér a golfszezon, mi mégsem dőlünk hátra, sőt! Számunkra már most meg is kezdődött a 2021. évi golfszezon igaz, még csak a tervezéssel, egyeztetésekkel.


Ennek jegyében első lépésként a 2021. évi irányvonalakról döntött a hét fős grémium, amiknek a Ti korábbi visszajelzéseitek képezték az alapjait. Ezek közül párat szeretnénk veletek már most megosztani.


Hendikepvezetés

Számos tagunk, és így lehet, hogy talán Te is jelezted igényedet a hendikeped vezetésére az MMAGE által. Az Elnökség határozata szerint, amennyiben 2021. január 1. napjáig bevezetésre kerül a Magyar Golf Szövetség által az új ügyviteli rendszer, úgy Egyesületünk is csatlakozni fog hozzá és a hendikep vezetést felajánlja tagjai számára. További előnye a csatlakozásnak az, hogy Egyesületünk ezáltal jogot szerez MidAm csapat indítására a Klubcsapatbajnokságon.


Országos MidAm Bajnokság

Felmérésünk során a tagjaink közel fele jelezte, hogy szívesen részt venne egy férfi standard elütőről (sárga) indított 3 napos bajnokságon, így örömmel jelentjük, hogy a MidAm Golf Tour 2021 bővülni fog egy háromnapos új, országos bajnoksággal. Mindamellett meg fogjuk tartani a Világranglista pontot (WAGR) adó Magyar MidAm Nyílt Bajnokságot is, amit ugyancsak tagjaink jelentős többsége magas presztízsűnek tart és ezáltal mindenképpen szeretne itt is rajthoz állni.


MidAm Match Play Bajnokság

Az ugyancsak háromnapos versenyünk új helyszínre költözik, de hogy ez melyik pálya lesz, azt még fedje homály! Egy biztos! Rendkívül izgalmas kiírás és helyszín vár rátok! Sőt! Ezen bajnokság alkalmával is gyűjthettek Világranglista pontokat.


MGSZ Oszágos Ranglistaverseny

A 2020-as szezonban sajnos még dönteni kellett a MidAm szenior korú játékosainak, hogy vagy MidAm Golf Tour pontot gyűjtenek és akkor sárga vagy piros elütőről indulnak, vagy szenior országos ranglistapontokért küzdenek, és ez esetben kék avagy narancssárga elütőről indulnak. A 2021-es szezonban már nem kell választaniuk a szenior tagjainknak, mert a MidAm Elnökség elfogadja a bruttó stroke játékot kék elütőről is a MidAm Golf Tour pontszámításában. Természetesen ezzel a lehetőséggel csak az Országos Ranglistaversenyen élhetnek szenior korú hölgyek és urak, hiszen a versenysorozat többi állomásán csak férfi és női standard illetve hátsó elütőkről folyik a játék.


Reméljük, hogy a kisebb beharangozónkkal kedvet csináltunk Számodra is a 2021 évi MidAm golfszezonhoz és a tagságod megváltásához vagy hosszabbításához.


Kérünk Téged, hogy az ezen a linken található 6 kérdésből álló kérdőívet töltsd ki számunkra, hogy a fentiekben részletezett terveinket igényeitek alapján tudjuk részleteiben is kidolgozni.


Köszönjük előre is fáradozásodat és hamarosan újabb izgalmas részletekkel jelentkezünk!



128 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page