top of page

32. Magyar Kupa



Erős mezőny és teltház fogadta a MidAm játékosokat a Magyar Golf Szövetség által 32. alkalommal megrendezett Magyar Kupán.


A TOP10-be 2 napi legmagasabb +14 ütéssel lehetett bekerülni, ami két MidAm játékosnak sikerült.


Az idei évtől júliusától immáron a 30+ -os Szeberényi Máté csupán 1 ütéssel csúszott le a bronzérmet jelentő 3. helyről stabil játékával (75, 75), amibe még 7 birdie is belefért, míg a már tavaly is jó formában lévő Rádonyi Kristóf Csicsónak sikerült a 9. helyet megszereznie ugyancsak stabil (79, 78) játékával. Akár lehetett volna jobb is az eredménye, de az első napon elkért pár extra ütést a 9-es szakasz... Érdemes még Meznerics Gergő játékát megemlíteni, aki egy 77-es ütéssel nagyon jó rajtott vett az első napon, azonban a második napon már a birdie-k elmaradtak, de így is sikerült a 14. helyet megcsípnie egy 82-es második körrel.


A tavalyi MidAm ranglista élbolyának élükön Magyar Krisztiánnal, Zilahy Csabával, Szalay Attilával és Krämer Andrással, ezúttal nem jött ki annyira a lépés.


Ezúton is gratulálunk a 32. Magyar Kupa férfi győztesének, Závaczki Bálintnak valamint női győztesének, Berkenyei Daniellának!

114 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page