top of page

Amit tudnod kell a szlovák útról

Frissítve: 2022. júl. 5.



Július 9-én szombaton Szlovákiába utazik a Magyar MidAm Golf Liga, ahol immáron a bajnoki sorozat harmadik állomására kerül sor. Ennek apropóján összefoglaltuk számotokra a legfontosabb tudnivalókat.


Jelentkezési határidő

A nevezési lista lezárása 2022. július 8-án (pénteken) déli 12 órakor történik meg. Ezt követően sem jelentkezni, sem lemondani jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Jelentkezni ide kattintva lehet.


Szállásfoglalás

Korlátozott számban még lehet foglalni pályaszállást. A Számotokra készített speciális ajánlatot ide kattintva érheted el. Foglalás: restauracia@welten.sk vagy +421 907 851 820.


Cím

Golf Club Welten


Dátum

2022. július 9. (szombat), várható kezdés: 9:00

Versenyigazgató: Révész Tamás (+36 70 3347 317)

Versenybíró: Buna Edvin (+36 20 368 8598)

Versenybizottság: Révész Tamás (elnök), Buna Edvin, Sándor Ádám


Gyakorlónap

A pénteki nap folyamán, előzetes tee time foglalás mellett minden versenyzőt szeretettel várunk gyakorlónapra. A greenfee díja €45 / fő, amit a klub recepcióján tudtok fizetni. Amennyiben szükséges, €4-ért kapható birdie book a ProShopban.


Check-in

Megérkezést követően a klubban a MidAm welcome desknél tudsz regisztrálni. A welcome desk a verseny napján 7:30-kor nyit. A verseny előtti bejelentkezés kötelező. Ennek elmulasztása esetén a játékos nem kapja meg score-kártyáját az elütőn. A nevezési díjat csak készpénzben (pontos forint vagy euró összeget kérünk szépen), vagy előzetes utalással tudod fizetni forintban a Magyar MidAmatőr Golf SE OTP Bank 11702067-20003043 számlaszámra utalva. Bankkártyás fizetési lehetőséget sajnos ezúttal nem tudunk biztosítani.

Nevezési díj

MidAm tagoknak: 36.000,- vagy 90 euró (csak készpénzben)

Nem MidAm tagoknak: 40.000,- vagy 100 euró (csak készpénzben)


Amennyiben tagunk vagy és még nem vetted át a partnerklubjaink 50%-os greenfee utalványait, akkor azt a regisztráció során megteheted.


Azon tagjaink, akik még nem fizettek tagsági díjat 2022 évre, a regisztráció során megtehetik, így azonnal jogosulttá válnak a partnerklubjaink greenfee utalványaira valamint a versenyenkénti 2-15.000,- forintos kedvezményekre.


Driving range

A driving range-re gyalogosan tudtok kijutni, ahol a verseny napján előre kikészítve várnak Benneteket a range labdák. A nevezési díj tartalmazza a range labdák használatát.


Távolságjelző karók

A távolságjelző karók a golf szabályai szerint mozdítható akadályok. Ezeket kizárólag a magyar golfpályákon minősítik a helyi szabályokban mozdíthatatlan akadálynak. Szlovákiában jellemzően nincs ilyen helyi szabály, így ha a távolságjelző karóhoz hozzáér a labda, vagy a szándékolt beállást, lendítést zavarja, akkor a 15.2 szabály szerint eltávolíthatja ideiglenesen a mozdítható akadályt a játékos. FIGYELEM! A büntető területet és pályahatárt jelző karók továbbra is mozdíthatatlan akadályok, azaz a 16.1 szabály szerint járhat el a játékos.


DeLaVie & Fizzy frissítőpontok

A startnál szendviccsel és gyümölccsel, a golfpálya 3 pontján pedig 300 palack jégbe hűtött szénsavmentes ásványvízzel, valamint Swiss Laboratory termékekkel várunk!

4-es, 5-ös, 8-as csomópontba, a 14-es elütőre és 9-es 18-as között.

A verseny folyamán jégbe hűtött törölközőket biztosítunk.


MONYO Longest drive és ChocoMe Nearest to the pin verseny

A 6-os szakaszon Longest Drive, a 17-es szakaszon nearest to the pin verseny vár Titeket. Akik támogatják Egyesületünket a regisztráció során (üveggömb pénz), azok feliratkozhatnak a longest és a nearest táblákra.


Tempós játék

Felhívjuk minden játékos figyelmét a lassú játék kerülésére. Kérjük, hogy az eredménykártyán feltüntetett játékidőket legyetek szívesek betartani. A labdakeresési idő legfeljebb 3 perc. A GC Welten pályájának játékideje 3 fős flight-okban 4 óra 13 perc. A szakaszonkénti játékidőt megtaláljátok a score-kártyán.


Játék utáni étkezés

Játékot követően ebéddel várunk Titeket a klub teraszán. A menü:


Húsleves

* * *

Válaszható főétel:

Sertés menü (Sertés szűzpecsenye sajtmártással 150 g, Házias sültburgonya 150g)

Csirke menü (Rántott csirkemell 150g, Párolt rizs 150 g)

Vega menü (Gombás rizottó 280g)

* * *

Somlói galuska

* * *

Választott üdítőital


Kérjük, hogy nevezéskor a GOLFiGO-ban add meg menüválasztásodat.


MidAm Golf Liga

A csapatok jelenlegi állásáról itt tájékozódhattok.

Az egyéni eredményeket itt tekintheted meg.




61 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page