top of page

Club fitting kishazánkban


Már nem szükséges Ausztriába utazni ahhoz, hogy saját fittelt ütőid legyenek!


Szeretettel ajánljuk figyelmedbe tagtársunk és barátunk, Szeberényi Máté proshopját és gyors, szakszerű clubfitting szolgáltatását!


Szeberényi Máté 2017-ben indította el golf kiegészítőkkel foglalkozó vállalkozását, ami 2020 óta a Highland Golf Clubban üzemel. A Highland kiváló adottságainak köszönhetően az addigi hozzáállás és termékpaletta fokozatosan átalakult, mára három világmárka, a Callaway, a TaylorMade és a Titleist legfrissebb modelljei érhetők el minden érdeklődő számára. A 2022-es év a megfelelő launch monitor megtalálásáról szólt, hiszen precíz mérést és összehasonlítást csak megfelelő radar jelenléte mellett lehet végezni, a FlightScope Mevo+ radarral pedig minden igényt kielégítő módon tudja ezt biztosítani, a hét bármely napján.


Jelenleg tehát, a teljesség igénye nélkül tesztelhető:

  • a Callaway Paradym termékcsalád;

  • a Callaway Rogue ST termékcsalád;

  • a TaylorMade Stealth2 sorozat;

  • a TaylorMade összes vas modellje, a P7MB-től a Stealth HD-ig;

  • a TaylorMade MG3 és Hi-Toe wedge-ei;

  • a Titleist TSR driver-ei és fái;

  • a Titleist T100,T100S és T200 vasai

összesen több mint 30 driver shaft-tal és 60-nál is több vas nyéllel, a nőitől egészen az extra stiff-ig.


Mindemellett 2023-ban is lesznek olyan fitting napok, amikor a mérést a márkaképviselet delegáltjai végzik majd, visszaigazolt időpontjaik vannak Callaway és TaylorMade demo napokra is, hiszen nyilvánvalóan adott márka putterei, wedge-ei és fái egy-egy ilyen alkalomkor még nagyobb választékban kerülnek terítékre.


És ha most részt veszel a MidAm Golf Liga állaomásain, akkor Máté clubfitting szolgáltatását meg is nyerheted ajándékba!





96 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page