top of page

Csak a play-offMint már oly sokszor a MidAm versenyek történetében, most is csak a play-off tudott dönteni két kiváló MidAm játékos között. Ezúttal Csepregi László és Zilahy Csaba játszott egy extra, 19 szakaszt, hogy eldöntsék, ki lesz a MidAm Golf Liga zalacsányi fordulójának győztese.


Mindkét játékos 75 ütésből teljesítette az első 18 szakaszt, így az utóbb beérkező Csepregi doktor kis pihenő után, még meleg golfizmokkal állhatott fel a versenybizottság által hagyományosan a 4-es szakaszra kijelölt play-off szakasz elütőjére. Zilahy ekkor már bent volt közel egy órája, így amikor megtudta, hogy ismét ütőt kell ragadnia a győzelemért, egyből a putting green felé vette az irányt egy gyors ráhangolódásra.


Egy kisebb mezőny gyűlt össze a 4-es fekete, MidAm elütő körül. Jakobi András vezető versenybíró a szokásos tee feldobást követően Csepregi doktornak adta a kezdés jogát, aki fore-greengre drive-olt, jelezve, hogy komolyan veszi a győzelmi küzdelmet. Zilahy sem volt rest, ugyancsak 10 méterre landolt a labdája, a greentől balra, a bunker mögött. Approach ütése nehéz volt, de szépen átívelte a bunkert. Labdája downhillbe került, és túlgurult a lyukon. Csepregi doki közelítője is túlgurult, mindössze fél méterre állt meg a lyuktól. Végül eg magabiztos birdie-vel hozta a szakaszt és így a győzelmet érő kupát, mely egyben a Klubbajnoki címet is jelentette számára. A Play-offról készített videó itt tekinthető meg.


Nőknél Kocsis Réka egy erős, két birdie-s 77-es score-ral örvendeztetett meg minket, így magasan nyerte a bruttó 1. helyezést.


Klubbajnoknőnk Luu Thi Thu Huong Hajni két ütéssel jobbat játszva hendikepjénél végül 88 ütéssel húzta be a címet.A MidAm Golf Liga harmadik fordulójára a szlovákiai Bácsfán kerül sor, a Welten Golf Clubban, ahova a nevezési lehetőséget már megnyitottuk. Érdemes mielőbb nevezni és szállást foglalni, ami csak korlátozott számban áll rendelkezésre.

30 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page