top of page

Dönts rekordot Tatán!

Frissítve: 2020. júl. 21.



A MidAm Golf Tour 3. állomásának kiegészítéseként minden flight lehetőséget kap arra, hogy a putting green melletti par-3-as pályaszakaszkon megdöntse a pályacsúcsot időben és ütésszámban!


MidAm SpeedGolf Challenge

Várjuk a MidAm tatai forduló flight-jainak (3 fős csapatoknak) a jelentkezését a tatai Par-3-as 3db pályaszakasz rekordidejű lejátszására!

Cél: minél rövidebb idő alatt, minél kevesebb ütéssel a labdával megjátszani a tatai putting green melletti 3db Par-3-as pályaszakaszokat a golf szabályai szerint.

Játékforma: stroke-play

Csapatok: a MidAm Golf Tour 3. állomásán meghirdetett 3 fős flight-ok

Szabályok: az egy csoportban lévő játékosok az általuk előre meghatározott játékos sorrendben ütheti csak meg a labdát. A Par-3-as golfpálya bármely pontján tartózkodhatnak a játék ideje alatt az általuk meghatározott stratégia szerint elhelyezkedve, mozogva.

Ütők: minden játékos a saját ütőivel játszhat, játék közben az ütők kölcsön nem adhatóak

Labda: a játékban lévő labdával kell végigjátszani a 3 pályaszakaszt. Akkor üthető meg a labda, ha az már nyugalomba került. Új labda a golf szabályai szerint kerülhet játékba.

A játék menete: A csapat leadja a játékvezetőnek a játékosok ütések szerinti sorrendjét. Ettől nem térhetnek el a játék ideje alatt. A játékosok felveszik a saját stratégiájuk szerinti pozíciót, majd az első játékos elüt az 1-es elütőn. A játékvezető a stopperórát elindítja az elütés pillanatában, majd leállítja, amikor a 3. szakaszon a labda a lyukban nyugalomba kerül.

Kiértékelés: összesített ütésszám x 20 másodperccel + a játékidő

Példa: egy csapat 9 ütésből teljesítette a 3 pályaszakaszt összesen 2 perc 25 másodperc alatt. Ebben az esetben eredményük: 9 x 20 mp + 2 perc 25mp, azaz összesen 325 mp

Együttállás: amennyiben két csapatnak azonos az időeredménye (tizedes mp-re pontosan), úgy a jobb ütéseredményt elért csapat nyer. Amennyiben azonos az ütésszámuk, úgy szétütésre kerül sor 1 szakaszon a SpeedGolf Challenge szabályai és kiírása szerint.

Nevezési díj: 3.000,- / flight

Játék időpontja: a MidAm Golf Tour 3. állomásának teljesítését követően, az utolsó eredménykártya beérkezését követő 30 percig bármikor.

Díjazás: a befizetett összes nevezési díj mértékével megegyező értékű vásárlási utalvány

Golfkocsi: használata nem megengedett sem játékosnak, sem caddie-nek.

Nevezni a verseny napján érkezéskor a welcome desk-nél lehet a nevezési díj befizetésével.

24 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page