top of page

II. Winter Cup MidAm színekben


Véget ért a II. Winter Cup szövetségi verseny, mely eredetileg az a célt hivatott szolgálni, hogy a téli hónapokban is biztosítson versenyzési lehetőséget a hazai mezőny számra, azonban az utazási korlátozások miatt idén rugalmasan kellett kezelni a verseny helyszínét és dátumát.


Ez a szövetségi verseny volt az első, amelyen már hivatalosan is MidAmatőr színekben indulhattak MidAm tagjaink, akik anyaklubjuknak választották az MMAGE-t.

Összesen nyolc játékos: Baucsek Norbert, Meznerics Gergely, Hatvári Árpád, Horváth György, Krämer András, Lex Annamária dr., Magyar Krisztián és Zilahy Csaba húzták fel a MidAm logós pólójukat és vágtak neki a 36 szakaszos küzdelemnek a Pannónia lankáin.


MidAmok között a legjobb eredménnyel Zilahy Csaba, tiszteletbeli elnök végzett az első napi 1 birdie, 11 par és 6 bogey mellett (+5), a második napon egy sokkal kemény pályát, és időjárási körülményeket teljesítve +10-et játszott. Ugyan erre a címre Krämer András elnök is pályázott, de sajnos a második napi játéktól vissza kellett lépnie egészségügyi okok miatt.


Örömmel emeljük ki a MidAm-ok között Hatvári Árpi második napi fantasztikus teljesítményét. Az első napi „swing-keresgélést” követően egy impresszív +1-es eredménnyel jött le 18 lyukon, az első kilencen 1, míg a hátsó kilencen 3 birdie-vel!

Reska János, Csopinak pedig az első nap sikerült egy remekbeszabott +6-tal teljesíteni a pályát. Első és hátsó kilencen elért +3 – +3 eredménye nagyon kiegyensúlyozott volt.




Gratulálunk minden MidAm játékosnak és a Winter Cup győztesének Závaczki Bálintnak!

124 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page