top of page

Irány Hencse!

Liga, Liga, hóóórukk...!!!

Útjára indul a MidAm Golf Liga második évada, és mint hagyományosan, idén is Hencsén kezdődik az ország első és egyetlen csapatversenysorozata. Ennek kapcsán összegyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat.


A tartalomból:


Jelentkezési határidő

A nevezés lezárása 2023. április 28. (péntek) déli 12 órakor történik meg. Ezt követően sem jelentkezni, sem lemondani jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Jelentkezni ide kattintva lehet.


Szállásfoglalás

A pályaszállások elfogytak, de a kaposmérői Kassai Fogadóban még korlátozott számban foglalhatók szobák. Igényeiteket a +36 30 409 8683-as telefonszámon tudjátok jelezni.


Check-in

Ha teheted, akkor kérjük, hogy bejelentkezésedet a gyakorló napon tedd meg, hogy elkerüld a versenynap reggelén a hosszabb sorban állást. Megérkezést követően a klub recepcióján tudsz bejelentkezni, gyakorlónapi greenfee-t, nevezési díjat, liga regisztrációs díjat, longest/nerarest/tipp verseny támogatást, stb. rendezni. Ugyanakkor megköszönjük, ezen díjakat előzetes utalással (OTP Bank 11702067-20003043) teljesíted, mert így elkerülheted az érkezésedkori sorbanállást.


Gyakorlónap

Az első forduló gyakorlónapja 2023. április 28. (péntek). A gyakorlónapra 50% kedvezményt biztosít a klub a greenfee díjából. Tee time foglalása szükséges, amit az alábbi telefonszámon tehettek meg: +36 30 852 2339


Driving range

A driving range-et saját autóddal közelítheted meg, az Oktogonnál a megszokott parkolók kerülnek kialakításra. Kérjük, hogy kövesd a kijelölt parkolási rendet. Kérjük, hogy a driving range felé tartva és onnan visszajövet, körültekintően vezess a 15-ös szakaszon keresztül és mindig figyeld a domb tetején álló forecaddie jelzéseit.


A nevezési díj tartalmazza a range labdák, a range valamint a putting- és chipping greenek használatát. Range labdákat előre kihelyezzük Nektek az elütőkre.


Indulócsomag

Felhívjuk figyelmeteket, hogy idén indulócsomag helyett halfway snack-et biztosítunk az oktogonnál.


Csapatverseny

Megtörtént a MidAm Golf Liga csapatverseny sorsolása. A csapatok összeállítását itt tekintheted meg.


Tagdíj 2023

Azon tagjaink, akik még nem fizettek tagsági díjat 2023 évre, a regisztráció során megtehetik. A tagság nyújtotta előnyökről itt olvashatsz. Partnerklubjaink 50%-os greenfee utalványait postázzuk, illetve a regisztráció során is át lehet venni.


Nevezési díjak

A verseny nevezési díja 34.000,- forint tagjaink számára, 36.000,- nem tagok számára. Hencse National pályahasználattal rendelkező játákosok nevezési díja 15.000,- forint.


Betétszámok

Idén is várunk Titeket a versenyen belül különböző versenyszámokkal (longest, nearest pin, és legújabb különversenyünk a "tippeld meg a longest drive távolságot"). A részvételi díjat készpénzben fogadjuk a verseny ideje alatt.


Ranglista

A Liga első és második fordulója a Magyar Golf Szövetség korosztályos ranglistaversenye. A két versenyen elért jobbik eredmény számít MidAm kategóriában a ranglistába.


Egyebek

Szeretnéd támogatni egyesületünket?

Ez alkalommal is megteheted és egy duplafalú acéltermoszt vagy egy MidAm pólót adunk Neked ajándékba.


Játékforma

Szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, hogy a verseny stroke play játékformában maximált ütésszámmal, (PAR + 5 ütés) került kiírásra. Kérjük, szíveskedjetek a labdát felvenni, ha ezt az ütésszámot elértétek és a labda még nincs a lyukban.


MidAm elütők

A korábbi években megszokott MidAm elütőkkel találkozhattok az idei évben is. A hölgyek arany színű, az urak fekete színű elütőről ütnek el. A hölgyek és urak is standard elütőről fognak indulni.


Forecaddie-k

A 4-es, a 13-as és 15-ös szakaszokon forecaddie-k segítik játékotokat, akik a következő jelzéseket fogják alkalmazni:


Jelzések a játékos következő ütésének engedélyezésére / tiltására:

· vállmagasságban oldalra tartott fehér zászló: a játékos üthet

· vállmagasságban oldalra tartott piros zászló, miközben a fairway közepén áll: a játékos nem üthet még


Jelzések a játékos labdájával kapcsolatban:

· vállmagasságban oldalra tartott fehér zászló: a labdát megtalálta

· vállmagasságban oldalra tartott piros és fehér zászló: a labdát nem találta meg

· piros zászlóval fejmagasságban Out-of-Bounds felé mutatva: pályán kívüli területre repült a labda

· piros zászlóval a büntetőterület felé mutatva: a labda a büntetőterületen belül van


A jelzésekről az érintett pályaszakasz elütőjén tájékoztató táblát helyezünk ki.


Live score

Induláskor a score-kártyán találtok egy QR kódot. Telefonotok kameráját ráirányítva elnavigál benneteket egy weboldalra és már rögzíthetitek is a lejátszott szakaszok eredményeit. Egy flight-ban elegendő, ha 1 játékos rögzíti az eredményeket. A klubházban TV-n kivetítve követhetitek nyomon a versenyt, saját készüléken, pedig erre a linkre kattintva.


Lassú játék

Felhívjuk minden játékos figyelmét a lassú játék kerülésére. Kérjük, hogy az eredménykártyán feltüntetett játékidőket legyetek szívesek betartani. A labdakeresési idő legfeljebb 3 perc. A hencsei golfpálya játékideje 3 fős flight-okban 4 óra 21 perc. A pace of play-t megtaláljátok a score-kártyán.


Swiss Laboratory és Harmónia víz frissítőpontok és half way snack

Idén új és régi szponzorok frissítőivel találkozhattok a versenyeinken. A SWISS LABORATORY, a vitaminbevitel élvezetes formája. Minden termék a több mint 100 éves svájci DIXA natúrmanufaktúra gyógynövénykivonatát tartalmazzák, számos hasznos vitamin mellett. Gondoskodj könnyen és élvezetesen golfozás közben is a vitaminpótlásról. A cél adott, a vitamint mi adjuk hozzá.


Az 1-es, a 10-es elütőkön valamint az oktogonnál helyeztünk el számotokra frissítési lehetőséget és ugyanitt halfway snack-et.



Verseny megnevezése: MidAm Golf Liga 1., Hencse

Az állomás helyszíne: Hencse National Golf & Country Club

7532 Hencse, Kossuth L. út 1-3.,

Dátum: 2023. április 29. (szombat)

Kezdés időpontja: várhatóan 9:00 óra, 1 elütőről (6-osról)

Versenyigazgató: Révész Tamás (+36 70 3347 317)

Versenybírók: Jakobi András (+36 30 542 9098) és

Versenybizottság: Révész Tamás (elnök), Bánhidy Judit, Jakobi András,

133 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page