top of page

Joe a győztes, de AiG az élen

Frissítve: 2022. jún. 23.A 4.5m forint összdíjazású MidAm Golf Liga 2022 Hencsén indult útjára múlt héten vasárnap. Az új év új koncepciót hozott a MidAmok életébe, melynek eredményeként tovább bővült a 25 pluszos korosztály élményfaktora egy igazán csapatépítő kezdeményezéssel. A Liga már nem csak egyéni kategóriákban díjazza a versenyzőket, hanem a szezon kezdetén, sorsolás útján összeállított csapatok is versenyeznek ezentúl egymás ellen. Nincs bánkódni valója annak sem, aki az idei évben lemaradt a Csapatverseny sorsolásról, hiszen egyéni kategóriában bármely Liga versenyen indulhat!


A játékosok egy-egy csomag Puskás Művek golflabdával vágtak neki a 18 szakaszos, első fordulónak, ami Horváth Joe egyéni győzelmével zárult. Joe a back nine-on elért 40-es eredménye mellé a front nine-on egy igen impresszív -1-es eredményt biggyesztett, így 5 ütéssel verve a mezőnyt. Horvath egyben csapatkapitány is az idei évben, de a 6 fős csapatát még ezzel az eredménnyel sem tudta a győzelemre segíteni. A Koller György vezette AiG, All-in-Golf vitt mindent, köszönhetően Koller +8-as és csapattagjai Fiserné Koplányi Eszter +15-ös bruttó, valamint Csete Béla 41 és Szűcs László nettó 28 pontos eredményének. Emlékeztetőül, a 6 játékos 2 legjobb bruttó eredménye, valamint az így fennmaradó 4 játékos közül a 2 legjobb nettó eredmény kerül beszámításra a csapatversenybe.A nők mezőnye igazi izgalmakat tartogatott vasárnap délutánra, mert Sajner Zsuzsa és Fiserné együttállásban végeztek az élen 87-87 ütéssel, így egy gyors DeLaVie frissítés után a 6-os szakaszon indultak el egy rájátszásra. Mivel az első szakasz nem hozott döntést, ezért az egyébként privát életben két jó barát a 7-es elütőre lépett fel, ahol Sajner egy jó drive-val nyitott, míg Fiserné labdája a jobb oldali fasornál landolt. Utóbb kiderült, hogy ez a momentum volt meghatározó a play-off kimenetele szempontjából, mert innen Sajner közvetlenül a green mellé ütötte labdáját, míg Fisernének ki kellett 8-as vassal punch-olnia a fairway-re. A rájátszást végül a szép PARral Sajner nyerte meg.


A díjátadó ünnepségen ismét találkozhattunk MidAmos újítással. A golfozók ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében a MidAm bevezette az ún. recycling, azaz „újrahasznosítható kupa” fogalmát. Az ünnepség során, aki visszaadja a nyereményként kapott serlegét, azt a szervezők egy csomag, azonos értékű golflabdával díjazzák... és csak reménykednek, hogy nem egy tó fenekén landol majd... ;)

A játékosok számos szponzori tárgynyereményt vehettek át, így többek között ZalaSprings, Balaton Golf, Hencse National és Birdland greenfee utalványokat, Büttner Pincészet borait, ELLI Szépségszalon masszázsutalványait, Ízműves szalámikat, MONYO söröket, DeLaVie és Fizzy italokat, Két Szerecsen Bisztró vacsorameghívását, ChocoMe csokoládé ajándékcsomagokat.


A második forduló Zalacsányba látogat el június 26-án (vasárnap), mely előtti napon kerül megrendezésre a Zala Springs ranglistaversenye, a Race to Zala Springs ugyancsak második fordulója. Jelentkezni itt tudtok az MGL II. fordulójára.


Az MGL első fordulójának egyéni eredményei itt találhatóak.

A csapateredmények ide kattintva érhetők el.

Ha részt vettél a versenyen, akkor az elégedettségi kérdőívet itt tudod kitölteni, amivel segítheted a szervezők munkáját. Kitöltést követően kaptok egy linket, amin megtekinthetitek a versenyről készült fotókat.

33 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page