top of page

Kik vannak a veszélyzónában?



A Mid-Am Nyílt Match Play Bajnokság első felvonásaként a Versenybizottság május 29-én 18 órakor lezárta a nevezési lehetőséget, így kiderült, hogy kik azok a játékosok, akiknek 1 meccs keretében meg kell vívniuk a legjobb 32 játékos közé való bereküléshez.


A nevezési határidőig bezárólag 42 játékos adta le érvényes nevezését az augusztus elejéig folyó bajnokságra, ami a tavalyi játékoslétszámhoz hasonlítva 15%-os bővülést jelent.


Számos szempontból rendhagyó lesz az idei küzdelemsorozat, hiszen idén nem 3 napba lettek bezsúfolva a játéknapok, hanem egy-egy forduló teljesítésére 10 napjuk áll a játékosok rendelkezésére. További jelentős változás a bajnokság életében, hogy ezúttal a hölgyek és urak egy mezőnyben küzdhetnek meg egymás ellen, de külön-külön bajnokavatás lesz férfi és női kategóriában is. További apró finomhangolások is történtek a bajnokság életében, a versenykiírás itt érhető el.


Az idei évben előselejtezőt is vívniuk kell azoknak, akik a veszélyzónába kerültek. A hendikep sorrendbe állított mezőnyből csak 32 játékos kerülhet be a körmérkőzéses fordulóba. Hogy kik azok, akiknek extra mérkőzést kell játszani, ide kattintva tekinthető meg, de azt már most eláruljuk, hogy a 13.0-ás ehcp-s játékosok sem lehetnek nyugodtak.


Jó játékot kívánunk minden résztvevőnek és az előkvalifikációs mérkőzést játszókat kérjük, hogy mielőbb vegyétek fel a kapcsolatot egymással.


155 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page