top of page

Kik vannak a veszélyzónåban?



A Mid-Am NyĂ­lt Match Play BajnoksĂĄg elsƑ felvonĂĄsakĂ©nt a VersenybizottsĂĄg mĂĄjus 29-Ă©n 18 Ăłrakor lezĂĄrta a nevezĂ©si lehetƑsĂ©get, Ă­gy kiderĂŒlt, hogy kik azok a jĂĄtĂ©kosok, akiknek 1 meccs keretĂ©ben meg kell vĂ­vniuk a legjobb 32 jĂĄtĂ©kos közĂ© valĂł berekĂŒlĂ©shez.


A nevezĂ©si hatĂĄridƑig bezĂĄrĂłlag 42 jĂĄtĂ©kos adta le Ă©rvĂ©nyes nevezĂ©sĂ©t az augusztus elejĂ©ig folyĂł bajnoksĂĄgra, ami a tavalyi jĂĄtĂ©koslĂ©tszĂĄmhoz hasonlĂ­tva 15%-os bƑvĂŒlĂ©st jelent.


SzĂĄmos szempontbĂłl rendhagyĂł lesz az idei kĂŒzdelemsorozat, hiszen idĂ©n nem 3 napba lettek bezsĂșfolva a jĂĄtĂ©knapok, hanem egy-egy fordulĂł teljesĂ­tĂ©sĂ©re 10 napjuk ĂĄll a jĂĄtĂ©kosok rendelkezĂ©sĂ©re. TovĂĄbbi jelentƑs vĂĄltozĂĄs a bajnoksĂĄg Ă©letĂ©ben, hogy ezĂșttal a hölgyek Ă©s urak egy mezƑnyben kĂŒzdhetnek meg egymĂĄs ellen, de kĂŒlön-kĂŒlön bajnokavatĂĄs lesz fĂ©rfi Ă©s nƑi kategĂłriĂĄban is. TovĂĄbbi aprĂł finomhangolĂĄsok is törtĂ©ntek a bajnoksĂĄg Ă©letĂ©ben, a versenykiĂ­rĂĄs itt Ă©rhetƑ el.


Az idei Ă©vben elƑselejtezƑt is vĂ­vniuk kell azoknak, akik a veszĂ©lyzĂłnĂĄba kerĂŒltek. A hendikep sorrendbe ĂĄllĂ­tott mezƑnybƑl csak 32 jĂĄtĂ©kos kerĂŒlhet be a körmĂ©rkƑzĂ©ses fordulĂłba. Hogy kik azok, akiknek extra mĂ©rkƑzĂ©st kell jĂĄtszani, ide kattintva tekinthetƑ meg, de azt mĂĄr most elĂĄruljuk, hogy a 13.0-ĂĄs ehcp-s jĂĄtĂ©kosok sem lehetnek nyugodtak.


JĂł jĂĄtĂ©kot kĂ­vĂĄnunk minden rĂ©sztvevƑnek Ă©s az elƑkvalifikĂĄciĂłs mĂ©rkƑzĂ©st jĂĄtszĂłkat kĂ©rjĂŒk, hogy mielƑbb vegyĂ©tek fel a kapcsolatot egymĂĄssal.


155 megtekintés0 hozzåszólås
bottom of page