top of page

KözgyűlésMMAGE közgyűlés

MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület („Egyesület”)

rendes éves közgyűlésére

AZ Egyesület Elnöksége nevében ezennel sok szeretettel meghívom Önt/Téged a MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület 2017. évi „mérlegzáró” rendes közgyűlésére, mely 2016. május 22-én, 16 órakor kerül megrendezésre a Magyar Sportok Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. III. emeleti Konferencia Teremben.

Személyes részvételedre feltétlenül számítok.

Napirendi pontok:

  1. Az Elnökség beszámolója a 2017. év gazdálokdásáról, annak tudomásul vétele.

  2. A Felügyelő Bizottság jelentése az éves beszámolóról, annak tudomásul vétele.

  3. Az Egyesület 2017. évi éves beszámlójának (mérleg, eredménykimutatás, egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet) elfogadása.

  4. Út a Közhasznúsághoz (határozathozatal)

  5. Egyebek (alapítói díjak, tagdíjak befizetése, versenyek, az Elnökség beszámolója az elmúlt időszak tevékenységéről, a 2018-as további tevékenység bemutatása).

Felhívom a tisztelt tagok figyelmét, hogy tagsági jogaikat személyesen gyakorolhatják, képviseleti meghatalmazás útján a részvételi és szavazati jogok nem gyakorolhatóak.

A közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a leadható szavazatok több, mint felét képviselő szavazásra jogosult tag részt vesz.

Tájékoztatom a tisztelt sportegyesületi tagtársaimat, hogy amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban nem lenne határozatképes, a közgyűlést a fenti időpontot követő fél órával később (16:30), mint megismételt közgyűlést megtartjuk ugyanazon napirendi pontokkal és helyszínen, amely a jelenlévők számától függetlenül is határozatképes.

Budapest, 2018. május 7.

Sportbaráti Üdvözlettel:

Zilahy Csaba

Egyesületi Elnök, az Elnökség nevében

11 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page