top of page

Krämer a MidAm Bajnok!



A hétvégén elindult a MidAm Golf Tour 2021 évi szezonja a Hencse National Golf & Country Club pályáján.


Az idei év júliusától immáron MidAm kategóriában is versenyző és egyben komoly esélyekkel induló Szeberényi Máté egyelőre még "csak" felnőtt kategóriában állt rajthoz a MidAm törzsgárdájának nagyágyúi mellett.


A 116 fős mezőny egy része a pénteki gyakorlónapot követően egy kiváló, hajnalig tartó teraszos grill partival hangolta rá magát a szombati ranglistaversenyre.


A hangolás legjobban Krämer Andrásnak sikerült, aki 74 ütéssel behúzta az első MidAm állomást. Második helyen holtverseny alakult ki Szeberényi Máté (77) és Meznerics Gergő (77) között. A hátsó kilencen elért jobb eredmény miatt Máté lett a második, Gergő a harmadik.


Hölgyek nettó kategóriájában Nagy Réka (70), Monostory Flóra (70) és Sam Anh Kim (71) állhatott a képzeletbeli dobogó három fokára.


Férfi A kategóriában nagyon erős eredmények születtek. Bakonyi, Briglovics, Sánta trió hozta el sorban az 1., 2. és 3. helyeket rendre nettó 65, 67, 69 ütéssel.


Férfi B kategóriában Szépfy, Szűcs, Bere lett a sorrend még „ütősebb” eredményekkel, rendre nettó 66, 66, 67 ütéssel.


A nyílt verseny okán külön díjazásban részesültek a senior urak is. Tóth János hozta el az első helyet 67-tel, Klokocs István 1 ütéssel lemaradva végzett a második helyen, míg harmadikként Dr. Varga Péter „futott be” 71-es stroke-kal.


Hagyományos módon ezen a versenyen hirdetünk MidAm egyesületi bajnokokat is. A tavalyi címét Briglovics Gábor nem tudta megvédeni még egy eagle, birdie, birdie sorozattal sem. A 74-es ütésével Krämer lett 2021 év MidAm egyesületi bajnoka. MidAm hölgyek között Sam Anh Kim (nettó 71) lett a bajnoknő, míg az egyesületi férfi A és B kategóriában, hasonlóan a nyílt versengéshez, Bakonyi Zoltán és Szépfy Márton végzett az élen.


Gratulálunk minden díjazottnak, résztvevőnek és köszönjük a szponzorok támogatásait!







32 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page