top of page

MidAm Golf Liga...túl a 25-ön!

Frissítve: 2023. márc. 3.



A MidAm Golf Liga 2023 szponzorainak száma immáron meghaladja a 25-öt, és az általuk felajánlott tárgynyeremények értéke átlépte a 12 millió forintot.

De kik ők és milyen díjakat ajánlottak fel? Következő sorozatunkból kiderül, hogy kiket hoztunk el Számotokra 2023-ban.


Elsőként egy új támogatót mutatunk be Nektek Holló Klára személyében, aki

tulajdonosként nagy sikerre vitte Lizsicsár Miklóssal a fine dining szegmens egyik meghatározó éttermét, a Bajcsy-Zsillinszky úti St. Andrea Restaurant-ot, ahol a tematikus vacsorák mellett megfér az igazán lezser, hétközi üzleti ebéd is.

Beszélgetnél egy jó bor mellett barátaiddal? Az étterem elszeparált lounge része, a Boldogságos bár kiváló lehetőséget nyújt erre is! Az étterem által felajánlott nyeremény 4db 2 fő részére szóló vacsorameghívás, továbbá 2db 2 fő részére szóló üzleti ebéd meghívás.


A St. Andrea Budapest másik tagja, a Vörösmarty téri St. Andrea Wine&Skybar ugyancsak csatlakozik a tárgynyereményeket felajánló sorához.

Mint ahogyan az étterem, a Skybar is a maga lezserségével, St. Andrea bortételeivel és signature koktéljaival varázsolja el vendégeit a belváros egy csodás tetőteraszán.

A Skybar által felajánlott 2db meghívás a St. Andrea Étterem ajándékutalványaival együtt sorsolásra kerül az egyes MGL állomások alkalmával az eredményhirdetésen résztvevők között.


A St. Andrea bemutatkozóját az egri borvidék méltán híres St. Andrea Szőlőbirtoka zárja, ahol a James Sukling által 93+ pontra értékelt jó fajtajellegű, és jól felismerhető borok készítése mellett kiváló hangulatú vállalati, családi és baráti rendezvényeket is szervez a birtok.

A borbirtok a 2018-as, 94 pontra értékelt, díszdobozos bikavér Merengőjét ajándékozza minden egyes állomás férfi és női kategóriáinak bruttó és nettó 1-3 helyezettjei számára.

Ha extra mókára vágysz és még nem tetted meg, akkor nevezz a MidAm Golf Liga csapatversenyébe, hogy részese lehess egy kiváló hangulatú csapatnak. Csapatkapitányi ambíciókat dédelgetsz? Pipáld ki a „Csapatkapitány szeretnék lenni” négyzetet!



Fun. Friends. Golf


121 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page