top of page

MidAm OB játékos tájékoztató



Köszöntünk Benneteket a IX. Magyar MidAm Golfbajnokságon a Versenybizottság nevében!


Összegyűjtöttünk Számotokra pár fontos és hasznos információt, mely segítségetekre lehet a MidAm Országos Bajnokság ideje alatt az eligazodásban.


Regisztráció

Regisztrációra a klubházban lesz lehetőséged. Megköszönjük, ha mielőbb bejelentkezel, hogy tudjunk érkezésedről.

A nevezési díjat lehetőség szerint kérjük, hogy előzetesen utalással teljesítsd, hogy elkerüljük a sorállást. A nevezési díj 54.000,- forint, melyből aktív MidAm tagjaink 5.000,- forint kedvezményben részesülnek. Utalásodat ide tudod teljesíteni: MMAGE Magyar MidAmatőr Golf SE 11702067 – 20003043. Megjegyzésbe kérjük neved valamint a „MidAm Országos Bajnokság nevezési díja” szöveg feltűntetését.

Amennyiben mégis úgy döntesz, hogy a helyszínen szeretnéd kiegyenlíteni a nevezési díjat, úgy arra csütörtök 12:00 és 16:00 óra között lesz lehetőséged bankkártyával vagy készpénzben. A versenynapon már nem áll módunkban nevezési díjat elfogadni.


Gyakorlónap

Minden játékosunk számára térítésmentesen áll rendelkezésre a 18 szakaszos golfpálya a csütörtöki gyakorló napon. Tee time-ot a 06-94-801 600-as vagy a 06 30 622 6933-as telefonszámon tudsz foglalni.


Range shuttle

Ugyan a driving range mind a putting greentől, mind a szállodától messze van, de kollégáink péntek-vasárnap között az első tee time előtt 1 órától kezdődően az utolsó tee time-ig bezárólag 3 elektromos autóval range shuttle-t biztosítanak minden játékos. Ezt nem szükséges igénybe venned, elmehetsz a range-re saját autóddal is. Ez esetben kérjük, hogy a rangre vezeő út mentés parkoljatok.


Tee off

Pénteken 9:00 órakor, szombaton és vasárnap 8:00 órakor rajtol a mezőny két elütőről. A Versenybizottság fenntartja a változtatás jogát. Férfiak a golfpálya fizikailag utolsó előtti elütőjéről, míg a hölgyek a legelső elütőről jástzanak.


Forecaddie-k

A 3-as és 4-es szakaszokon forecaddie-k fogják segíteni játékodat. A forecaddie-k fehér zászlót a magasba tartva jelezni fogják Számodra, hogy mikor üthetsz el biztonságosan az elütőről / fairway-ről.


A 3-ason akkor kaphatsz piros jelzést, ha a forecaddie nem látta a labdádat vagy látta, de nem találja azt. Ilyenkor kérjük, hogy játssz meg egy provizórikus labdát.

A 4-es szakaszon a forecaddie akkor jelezhet piros zászlóval, ha a tó átütési kísérlete úgy volt sikertelen, hogy a játékos labdája nem nem lépett ki a túloldalon a büntetőterületről. Ebben az esetben az oldalsó vízakadály szabályait alklamazva kell egy labdát játékba hoznia a játékosnak. Ha a labda kilépett a büntetőterületről, majd a labda visszagurult az akadályba, avagy sikerült átütni a tavon a labdát, akkor fehér zászlós jelzést kap a játékos.


CUT

Tekintettel az ideális jelentkezői létszámra, a Versenybizottság nem él a CUT lehetőségével.


Nettó kiértékelés

Mivel nem kerül sor CUT-ra, ezért minden játékos részt vehet a 3. versenykörben is, így a nettó kiértékelés is a három versenykör nettó eredményeinek összesített eredménye alapján kerül meghatározásra, és ennek megfelelően a 3. versenykör végén kerül sor az eredményhirdetésre is.


Időjárás előrejelzés

Jelenlegi előrejelzés szerint a hétvégére 28 fok körüli csúcshőmérsékletet jósolnak, Bükfürdőhöz képest meglehetősen „szélcsendes”, 5-15 km/h órás széllel. Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben villámlás miatt a Versenybizottság azonnal felfüggeszti a játékot, úgy az evakuációs terv szerint a golfpályán tartózkodó játékosoknak kötelezően a klubházban / szállodában kell védelmet keresniük. A klubházban Révész Tamás, míg a szállodában Jakobi András fog tájékoztatást nyújtani a versenykör folytatásáról. A játék folytatásának pontos betartásáért a játékos felel. Felfüggesztés esetén, ha még nem kezdte meg a játékos a versenykörét, akkor a módosult kezdési időpont ismeret a játékos felelőssége.


Kommunikációs felület

A Versenybizottság hivatalos kommunikációs felülete a GOLFiGO. Az oldalon tekinthetők meg a startlisták, valamint rendkívüli események (mint például felfüggesztés) esetén itt kerülnek közzétételre a Versenybizottság döntései.


Programok

A hétvége során az alábbi programokra várunk Téged szeretettel:

péntek

21:00 The Box Donuts Táncparty (klubház) éjfélig

szombat

18:00 Büfévacsora (a Greenfield Hotel Golf & SPA Golfside Lounge-ban), Longest drive / Nearest to the Pin díjátadás

vasárnap

12:30 Grillebéd (klubházban beérkezést követően)

Amennyiben kísérőddel szeretnél érkezni valamelyik programunkra, kérjük, érdeklődj a részletek miatt a Papp Erzsébet klubmenedzsernél.


Elérhetőségeink

A Bajnokság ideje alatt állunk rendelkezésedre bármilyen kérdés esetén. Hívj minket bátran!

Révész Tamás (versenyigazgató) 06 70 3347 317

Papp Erzsébet (klubmenedzser) 06 30 6226 933

Jakobi András (vezető golfbíró) 06 30 5429 098

Cservák László (golfbíró) 06 30 2014 005


Jó játékot kívánunk!

MidAm Versenybizottság

15 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page