top of page

MidAm Open bejelentés




Kedves Sporttársak!


Hivatkozva a 2020. augusztus 28. napján bejelentett Kormánydöntésre, mely alapján 2020. szeptember 1. napjától kezdődően külföldi állampolgárok számára bizonyos kivételektől eltekintve megtiltják Magyarország területére történő belépést, az alábbiakról szeretnénk Benneteket tájékoztatni.


Az MMAGE Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület elkötelezett híve a magyarországi golfsport fejlődésének, a versenysport aktív szervezésének és kínálati palettája színesítésének. Ennek megfelelően, a jogszabályi rendelkezések betartása mellett a 8. Magyar MidAm Nyílt Golfbajnokságot változatlan időpontban és feltételek mellett kívánja megrendezni.


Az Elnökség jelenleg gyűjti az információkat és várja a Kormány végleges rendeletének írásos formában történő megjelenését, melynek fényében, szükség esetén készen áll a bajnokság kiírásának módosítására, melyről legkorábban 2020. augusztus 31. napján (hétfőn) fog dönteni. Amennyiben változtatás szükséges, úgy az hátrányosan nem fogja érinteni azon magyar és Magyarországon tartózkodó külföldi állampolgárokat, akik már korábban neveztek a MidAm Nyílt Bajnokságra.


Kérünk minden érdeklődőt, hogy szíveskedjen honlapunkon keresztül tájékozódni a fejleményekről.


További kérdés esetén állunk rendelkezésetekre:


Révész Tamás

revesz.tamas@midamgolf.hu

06 70 3347 317

317 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page