top of page

MidAm támogatás

Frissítve: 2019. jún. 2.

A legutóbbi Közgyűlés alkalmával Kokol Ferenc divatos megjelenésért felelős Tagtársunk felvetette az egyesületi pólók készítésének lehetőségét a közösségi összetartozás egyik szimbólumaként és egyben az egyesület támogatásnak eszközeként. Az egyesületi pólók megvásárlásával az esztétikai és közösséghez való tartozás élményén túl az MMAGE Egyesület rendezvényeinek, versenyeinek minőségi megrendezéséhez szükséges források bővítését tudják a Tagok és golfozók támogatni. Ezek alapján külön a hölgyek és az urak részére készíttetünk MidAm logós Callaway pólót, melynek bekerülési értéke 16,500 forint. A póló ára 25.000 forint, így annak megvásárlásával 8,500 forinttal támogatod az MMAGE-t.


A póló egy klasszikus Callaway OptiDri UV block, amit a gyártó kimondottan egyesületi tagok egyenpólójaként kínál. A 3 gombos, galléros póló, Opti dri technológiával és UV védelemmel ellátott. Összesen 5 szín közül választhatsz: fekete, piros, kék, sötétkék és fehér, illetve 7 méretben (XS-től XXXL-ig). A MidAm logó diszréten hátul, a tarkó részen kerül hímzéssel elhelyezésre, míg az ujjak trikolor nemzeti színű csíkkal lesznek ellátva.




A helyes méret kiválasztásában az alábbi mérettábla lesz segítségedre.


Amennyiben a póló megvásárlásával Te is támogatni szeretnéd az MMAGE-t, úgy az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett 11702067-20003043 sz. számlára tudod átutalni a póló vételárát és ezzel egy MidAmatőr Golf Sportegyesület emblémájával ellátott Callaway póló büszke tulajdonosa lehetsz.


29 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page