top of page

MidAm Szezonzáró tájékoztató
Kedves Tagunk, Sporttársunk!


Az utóbbi pár napban szárnyra kaptak információk és találgatások az interneten, valamint a golfozók között, ezért szeretnénk tájékoztatni Téged a tényekről.


A Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület elnöksége az utóbbi hetek járványügyi adatai nyomán senki számára nem túl kellemes, azonban szükségszerű döntést hozott önkorlátozó módon a MidAm Golf Tour lebonyolítási rendjét illetően.


Ezen döntések között a teljesség igénye nélkül megtalálható

- az induló csomagban MidAm logós szájmaszk, valamint a már a Nyílt Bajnokságon is jól bevált kézfertőtlenítők biztosítása,

- kizárólag bankkártyás fizetési lehetőség

- alkalmazottak szájmaszk és kesztyű viselése

- testhőmérséklet mérése

- 1,5 méteres távolságtartás, és ha ez nem biztosítható, akkor szájmaszk viselése

- eredménykártyák cseréjének megtiltása

- köszöntés szabályozása

- pin zászló és gereblye használatának szabályozása

- ünnepélyes díjátadó elhalasztása

- és végül, de nem utolsó sorban a reggeli és vacsora biztosításának felfüggesztése, melynek megfelelően természetesen a nevezési díjat is csökkentettük

Tudjuk, hogy fenti rendelkezéseket nem írja elő és nem is szabályozza Magyarország Kormánya, és a Magyar Golf Szövetség is csak részben ad iránymutatást e tekintetben, mégis jelen helyzetben ez tűnik racionális döntésnek, annak érdekében, hogy ne legyen a MidAm golftársadalom táptalaja a vírus terjedésének.


Tiszteljük a Magyar Golf Clubot, annak minden tagját és vezetőségét, ugyanakkor mivel ilyen feltételek mellett nem fogadták be versenyünket, ezért nem tehettünk mást, minthogy maghajoltunk döntésük előtt és elfogadva azt, egy másik golfklubot kerestünk záró versenyünk lebonyolítására, ahol ilyen kondíciók mellett is nyitottak az együttműködésre.

Hisszük, hogy magas színvonalú versenyt más eszközökkel is képesek vagyunk lebonyolítani, nemcsak a verseny utáni étkezés biztosításával.


Nagyon bízunk abban, hogy a közösségünk érdekében meghozott döntésünket a Tagság megelégedettséggel fogadja és találkozunk Balatonudvariban vasárnap a MidAm Golf Tour utolsó állomásán.


Nevezésedet ide kattintva várjuk 2020. szeptember 19-én délig.

93 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

댓글


bottom of page