top of page

Szájtátós plusz négy


Véh Balázs beszámolója a Szlovák MidAm / Senior Open 1. napjáról:


A gyakorló napon megélt orkán erejű szelek után a mezőny 10%-át kitevő magyar MidAm kontingens visszafogott reményekkel vágott neki a nagyborcsai golfpályának. A szlovák bajnoki címért a hölgyek a kék, a midamatőr és szenior férfiak a fehér, míg a masters urak a sárga elütőről küzdenek a par72-es, számos EGA rendezvénynek is otthont adó Pozsony közeli resortban.


A hazai környezetben edződött magyarok számára külonleges élmény megtapasztalni, hogy az északi határ másik oldalán olyan infrastruktúrával lehet találkozni, ami a világ bármely pontján megállná a helyét. Az ésszerű árakon elérhető, makulátlan pálya mellett az egykori kukoricaföldön önálló városka épült, a tavas szakaszokon saját stranddal ékesített villákkal, a belső területeken pedig kertes házakkal, ízléses lakótömbökkel.


A szájtátás jót is tett a mieinknek, az első napon jó pár várakozáson felüli eredmény született. Kiemelkedő +4-es teljesítménnyel Magyar Krisztián vitte a cashgame zömét, ezzel előkelő T7 helyen várhatja a folytatást a MidAm korosztályban. Másik két szabad kártyás férfi játékosunk sem vallott szégyent, Meznerics Gergely +8-cal T15, Rádonyi Kristóf +12-vel 22. helyről indulhat szombaton.


A magyar nyílt bajnokságon kivívott szabadkártyával induló Sajner Zsuzsanna +18-cal a hetedik helyen áll a középkorú nők között, míg Dr. Erdei Éva a senior hölgyek mezőnyében +28-as eredménnyel együttállásban ötödik.

Horvath Joe +11-es teljesítménye a masters kategóriában első helyet ért pénteken, míg az 50+, azaz senior kategóriában Véh Balázs +6-tal együttállásban a negyedik, Dr. Horváth Péter pedig +14-gyel a 19. helyről várhatja a szombati második versenynapot.



66 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page