top of page

Szåjtåtós plusz négy


VĂ©h BalĂĄzs beszĂĄmolĂłja a SzlovĂĄk MidAm / Senior Open 1. napjĂĄrĂłl:


A gyakorlĂł napon megĂ©lt orkĂĄn erejƱ szelek utĂĄn a mezƑny 10%-ĂĄt kitevƑ magyar MidAm kontingens visszafogott remĂ©nyekkel vĂĄgott neki a nagyborcsai golfpĂĄlyĂĄnak. A szlovĂĄk bajnoki cĂ­mĂ©rt a hölgyek a kĂ©k, a midamatƑr Ă©s szenior fĂ©rfiak a fehĂ©r, mĂ­g a masters urak a sĂĄrga elĂŒtƑrƑl kĂŒzdenek a par72-es, szĂĄmos EGA rendezvĂ©nynek is otthont adĂł Pozsony közeli resortban.


A hazai környezetben edzƑdött magyarok szĂĄmĂĄra kĂŒlonleges Ă©lmĂ©ny megtapasztalni, hogy az Ă©szaki hatĂĄr mĂĄsik oldalĂĄn olyan infrastruktĂșrĂĄval lehet talĂĄlkozni, ami a vilĂĄg bĂĄrmely pontjĂĄn megĂĄllnĂĄ a helyĂ©t. Az Ă©sszerƱ ĂĄrakon elĂ©rhetƑ, makulĂĄtlan pĂĄlya mellett az egykori kukoricaföldön önĂĄllĂł vĂĄroska Ă©pĂŒlt, a tavas szakaszokon sajĂĄt stranddal Ă©kesĂ­tett villĂĄkkal, a belsƑ terĂŒleteken pedig kertes hĂĄzakkal, Ă­zlĂ©ses lakĂłtömbökkel.


A szĂĄjtĂĄtĂĄs jĂłt is tett a mieinknek, az elsƑ napon jĂł pĂĄr vĂĄrakozĂĄson felĂŒli eredmĂ©ny szĂŒletett. KiemelkedƑ +4-es teljesĂ­tmĂ©nnyel Magyar KrisztiĂĄn vitte a cashgame zömĂ©t, ezzel elƑkelƑ T7 helyen vĂĄrhatja a folytatĂĄst a MidAm korosztĂĄlyban. MĂĄsik kĂ©t szabad kĂĄrtyĂĄs fĂ©rfi jĂĄtĂ©kosunk sem vallott szĂ©gyent, Meznerics Gergely +8-cal T15, RĂĄdonyi KristĂłf +12-vel 22. helyrƑl indulhat szombaton.


A magyar nyĂ­lt bajnoksĂĄgon kivĂ­vott szabadkĂĄrtyĂĄval indulĂł Sajner Zsuzsanna +18-cal a hetedik helyen ĂĄll a közĂ©pkorĂș nƑk között, mĂ­g Dr. Erdei Éva a senior hölgyek mezƑnyĂ©ben +28-as eredmĂ©nnyel egyĂŒttĂĄllĂĄsban ötödik.

Horvath Joe +11-es teljesĂ­tmĂ©nye a masters kategĂłriĂĄban elsƑ helyet Ă©rt pĂ©nteken, mĂ­g az 50+, azaz senior kategĂłriĂĄban VĂ©h BalĂĄzs +6-tal egyĂŒttĂĄllĂĄsban a negyedik, Dr. HorvĂĄth PĂ©ter pedig +14-gyel a 19. helyrƑl vĂĄrhatja a szombati mĂĄsodik versenynapot.



66 megtekintés0 hozzåszólås
bottom of page